13. rész

2K 86 11
                                    

Hosszú idő óta először végigaludtam az éjszakát. Tudom, hogy ez Nate-nek köszönhető. Mondjuk valami csoda folytán egy ideje a Mikaelsonok sem kevertek bajt, vagy akarták megőlni őket. Így békesség van. Még csukott szemmel nyújtóztam az ágyban. Mosolyogva nyitottam ki a szemem. A mosoly azonban hamar lehervadt az arcomról, mert valaki volt a szobámban. Pontosabban valakik. Sikoltva ugrottam ültem fel az ágyban, majd miután realizáltam, hogy csak a családom áll az ágyam mellett megnyugodtam.

- Jó reggelt szülinapos - vigyorgott rám Klaus

- Mit kerestek ti itt? - kérdeztem szigorúan

- Gondoltuk meglepünk - mosolygott Rebekah is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Gondoltuk meglepünk - mosolygott Rebekah is

- Hát sikerült - sóhajtottam - És mit teveztek mára?

- A mai nap a tiéd - vont vállat Elijah - Azt csinálsz, amit akarsz. Nekünk csak egy kikötésünk van. Mind szeretnénk veled tölteni egy kis időt.

- Minden nap veletek vagyok - nevettem

- Csak beszélgetni akarunk veled - mosolygott rám Freya - Megismerni, hiszen olyan keveset találkoztunk eddig.

- Ez jó ötlet - bólintottam rá

- Velem kezded - vigyorgott rám Kol Most esett csak le, hogy ő is a szobában van Davinával együtt. Kiugrottam az ágyból és a nyakába vetettem magam. Együtt megreggeliztünk, majd Kollal kettesben a ház kriptájába mentünk.

 Együtt megreggeliztünk, majd Kollal kettesben a ház kriptájába mentünk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Miért itt akarsz beszélgetni?

- Mert ez jelképezi a Mikaelson családot. Minket a halál kísér. A gonoszság, a kegyetlenség.

- Ti nem vagytok gonoszok. Amiket tettetek csak azért tettétek, mert egy manipulatív boszorkány és egy vérszomjas gyűlölködő férfi gyermekei vagytok. Ti csak ezt láttátok. Nem vett körül titeket szeretet. Csupán az egymás iránti szeretet tartott össze titeket és erre büszkék lehettek.

- Sok éven át egy tőrrel a szívemben feküdtem egy koporsóban, mert a bátyám szíven szúrt. Egyszer mi is megöltük őt. Mi mindig feltámadunk. Ártunk egymásnak. Életem kezdete óta arra törekedtem, hogy én is beletartozzak a "Mindig és mindörökkébe". Meg kellett halnom hozzá, hogy úgy érezzem, hogy szeretnek a testvéreim. Aztán kiderült, hogy született még két húgom. Majd lett egy unokahúgom, aki már az első találkozásunkkor megbabonázott - nézett rám

A boszorkány és a vérfarkas 3 - Az Alfák AlfájaWhere stories live. Discover now