18. rész

2.1K 88 7
                                    

Teltek a napok és én egyre erősebb lettem. Tehát Laurának igaza volt és tényleg miatta gyengültem le. Mondhatni, minden visszatért a régi kerékvágásba. Egy dolgot kivéve. Napok óta ülök az egyik szoba padlóján különböző varázskönyveket, pergameneket bújva, hogy megtaláljam azt a varázsigét, amivel Davina feltámasztotta Kolt. De nem jutottam semmire. Nem voltam hajlandó felhívni magát Davinát, mert tudtam, hogy mit mondana. Túl veszélyesnek találná.

Épp elmélyülten olvastam az egyik könyvet, amikor lépéseket hallottam. Nem kellett felnéznem, hogy tudjam ki az. Ami egy kicsit fura volt, mert nekem nincsenek olyan éles érzékeim, mint a vérfarkasoknak és a vámpíroknak.

- Felesleges bármit is mondanod Caroline - mondtam fel sem nézve a könyvből - Addig nem vagyok hajlandó felkelni innen, míg meg nem találom a megoldást.

- Felesleges bármit is mondanod Caroline - mondtam fel sem nézve a könyvből - Addig nem vagyok hajlandó felkelni innen, míg meg nem találom a megoldást

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

- Honnan tudtad, hogy én vagyok?

- Éreztem - vontam vállat és most először felnéztem rá - Az illatodat, hallottam a lépteidet, ami jellegzetes. Határozott, mégis dívás.

- Akár Lydia is lehetett volna - mondta majd leült mellém a földre

- Lydia léptei határozottak és királynőiek, amik egy kicsit légiesebbek, mint a tieid.

- Olyanok az érzékeid, mintha farkas, vagy vámpír lennél.

- Én úgy tippelem, hogy a baba miatt van. Klaus szerint inkább farkas lesz, mint boszorkány. Talán ez az ő ereje.

- Meglehet - gondolkozott el - De beszélnünk kell!

- Caroline, addig nem megyek ki innen, amíg meg nem találom a varázsigét és vissza nem hozom Laurát.

- Tudom - sóhajtott - De akkor beszélj Davinával! Meg fogja érteni, hogy miért kell neked a varázsige, hiszen ő is járt ebben a cipőben.

- Nem kérhetek folyton segítséget - ráztam a fejem - Állítólag én vagyok a világ legerősebb boszorkánya, de még egy varázsigét sem találok meg.

- De ez nem egy olyan bűbáj, ami minden varázskönyvben benne van. Ez egy kockázatos és veszélyes varázslat. Nem gondolod, hogy egyedül nem fog menni?

- Majd anya segít - mondtam

- Tudod, hogy ő ehhez nem elég erős - mondta - És a mostani állapotodban te sem.

- Care - néztem rá - Tudod, hogy szeretlek és bármikor hallgatok rád, de nem most. Ebben az ügyben nem.

- De azért egyél rendszeresen - állt fel - A babának szüksége van rá. Majd hozok fel neked valamit enni - mondta majd kisétált.

Egy órával később Stefan lépett be egy tálcával a kezében.

Egy órával később Stefan lépett be egy tálcával a kezében

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
A boszorkány és a vérfarkas 3 - Az Alfák AlfájaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin