2. rész

2.6K 100 9
                                    

Allison szemszöge

Tegnap megérkezett a Mikaelson család

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tegnap megérkezett a Mikaelson család. Julia tőlük remél megoldást Emily problémájára. Ma miután megérkezik a másik testvérük Kol, Freya újra bemegy Emily-hez a korházba és megpróbál ő is néhány varázslatot. Nem ismerem őket, de Julia elmondásából ítélve veszélyesek, de bízik is bennük, mert azt mondja, hogy szeretik Emily-t és érte bármit megtennének. Remélem tényleg így lesz. Derek napok óta nem aludt. Próbáltam Scottal beszélni, hogy legalább a falka irányításába segítsen be, de olyan mint egy 5 éves. Bevágta a durcit, mert Derekre mindenki hallgat, rá viszont nem. Ezek után meg is értem, hogy miért tartjuk Dereket falkavezérnek. Ő nem kezd el hisztizni mikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő akarja. Rebekah, Hayley és én Liv körül segítünk neki. Azt legalább megengedte. Mondjuk kellett hozzá az is, hogy Rebekah megfenyegette. Máskor az ilyen fenyegetés után nekiugrik az illetőnek. De most csak átadta a kicsit Rebekah-nak. Látszik, hogy fáradt. Hayley azonban ezután nagyon furcsán nézett rá. Remélem nem akar kikezdeni Derekkel, mert akkor a nyilaimmal kell szembenéznie.

Mind Emily és Derek házában voltunk, amikor Kol és a felesége Davina megérkezett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mind Emily és Derek házában voltunk, amikor Kol és a felesége Davina megérkezett. Egyiküket sem láttuk még, de Freya elmondása szerint Davina egy nagyon erős Ősboszorkány. Jó is hogy itt van. Minden segítségre szükségünk van.

- Ki volt az? - ez volt Kol első kérdése miután mindenki bemutatkozott.

- Nem tudjuk - felelte Freya - Julia szerint eszméletlenül találtak rá az erdőben. Szemtanú nincs.

- Milyen bűbájjal próbálkoztatok? - kérdezte Davina és láttam rajta, hogy máris agyal.

- Minden bűbájt kipróbáltam, amit ismerek. Ezért is őrülök, hogy itt vagytok. Talán ti tudtok mutatni valami újat - mosolygott erőtlenül a lányra Julia

- Ma bemegyek hozzá a kórházba és kipróbálok néhány dolgot - fűzte hozzá Freya

- Veled megyünk - állt fel Kol - Látni akarom az unokahúgomat.

- Figyelmeztetlek, hogy úgy fogod látni a mindig mosolygós Emily-t, ahogy soha sem akartad - lépett hozzá Elijah

- Legalább előttem lesz az ok, hogy miért tépem szét az illetőt, aki bántani merte - vált dühössé Kol Davina azonnal elé lépett és megcsókolta. Ismerős módszer! Én is mindig ezt csinálom, ha Isaac bedühödik és meg kell nyugtatni.

A boszorkány és a vérfarkas 3 - Az Alfák AlfájaWhere stories live. Discover now