Finálé

2.5K 120 30
                                    

Nos elérkezettnek láttam az időt, hogy lezárjam Emily és Derek történetét. Sokat gondolkodtam, hogy befejezzem-e vagy esetleg folytassam egy új évaddal. Végül arra jutottam, hogy itt az idő, hogy ez a mese véget érjen. Fájó szívvel írom most ezeket a sorokat, mert nagyon a szívemhez nőtt ez a történet. Nektek, akik olvastátok nagyon szépen köszönöm! Illetve köszönöm a dícsérő és a kritikus szavakat is, hiszen ebből tanulok. Fogadjátok sok szeretettel A boszorkány és a vérfarkas sorozat utolsó részét.

Békésen és boldogan teltek a hónapok. A második gyermekem, csakúgy mint az első hamarabb érkezett a tervezettnél. Viszont ez a szülés fájdalmasabb és gyorsabb volt. Egy nap leforgása alatt kezdtem el vajúdni és szültem meg a fiamat. Az újszülött és tökéletes babám a Tyler Withlock Hale nevet kapta. Így még boldogabban kezdtük el szervezni Cora és Damon esküvőjét. Tyler születése után három hónappal épp Jordan-hez mentem be az örsre, amikor valami fura dolog történt.

- Szia Jordan - léptem a fiatal sheriffhez

- Az óvadékot jöttél letenni? - mosolygott

- Nem - mondtam - Azért jöttem, mert a segítséged kellene - hadartam mire leesett, hogy mit mondott - Milyen óvadékot? Kiért?

- Többes számot használj! - vigyorgott majd a hátam mögé mutatott Mikor megfordultam megdöbbentem. Apám és a férjem ült egy padon a padhoz bilincselve.

- Akarom tudni, hogy miért vannak őrizetben? - pillantottam vissza a sheriffre

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Akarom tudni, hogy miért vannak őrizetben? - pillantottam vissza a sheriffre

- Mystic Fallsból hozták őket át. Donovan sheriff intézte.

- Mit kerestek Mystic Fallsban? - kérdeztem Jordant, de közben a bűnöző párost néztem szúrós szemekkel

- Feltörtek egy széfet.

- Kinek a széfjét?

- Damon Salvatore személyes széfjét.

- Vagyis csakis Damon titkait akarták felfedni - értettem meg

- Te tudsz valamit?

- Cora, Derek húga pár nap múlva hozzá megy Damon Salvatoréhoz. Az én imádott férjem mindent megtesz, hogy találjon valamit Damon ellen és így megakadályozhatja az esküvőt. Fogalmam sincs, hogy hogyan, de rávette apámat is, hogy segítsen neki.

- Bonyolult család vagytok - rázta a fejét nevetve - Velük mi legyen? Kiváltod őket?

- Nem - vigyorogtam a reménykedő pillantásokat lövelő családtagjaimra - Most megtanulják a leckét. Apa azt, hogy ne hagyja, hogy Derek rávegye ilyen dolgokra. Derek pedig azt, hogy elfogadja végre, hogy Cora felnőtt nő, aki meg tudja hozni a saját döntéseit.

Pár órával később két igen mogorva arcú családtag lépett be az ajtón. A mogorva ábrázatot hamar felváltotta a bűnbánó. Bocsánatot kértek tőlem is, de felhívták Damont és Corát is. Nem kellett vérfarkasnak lennem ahhoz, hogy halljam, hogy Cora mennyire kiabál a bátyjával. De persze megbocsátott és így három nappal később már boldogan mentünk Mystic Fallsba az esküvőre.   

A boszorkány és a vérfarkas 3 - Az Alfák AlfájaWhere stories live. Discover now