7. rész

2.3K 100 5
                                    

Hasogató fejfájással, nyögve tértem magamhoz. Már a kanapén feküdtem és Melissa tapogatta épp a csuklómat, gondolom a pulzusom mérése okán.

- Végre, hogy felébedtél - lépett hozzám anya

- Mi történt? Sikerült? - kérdeztem

- Igen - felelte

- Hol van Derek? - kérdeztem rémülten Ha engem kiütött a varázslat, akkor mit tehetett vele?

- Nos.. - kezdte akadozva anya Erre én felugrottam és Dereket kerestem a szememmel. A fal mellett állt lehajtott fejjel. Még a kanapén ülve is láttam, hogy remeg. A kezei a teste mellett, a karmait belemélyesztette a falba. Felálltam és oda akartam menni, de apa és Elijah elkapták a karom.

- Most inkább ne menj oda - mondta apa - Az előbb megtámadta Boyd-ot.

- Kűzd, hogy vissza tudjon változni - mondta Elijah is Ekkor tűnt csak fel, hogy Isaac közvetlenül Derek mellett áll és suttog neki valamit. Látom, hogy Klaus és Kol gyanakodva méregeti, ahogy Erica Lydia elé állt, hogy védje, hogy Allison Isaac mellett állva beszél Derekhez, hogy apa, anya és Rebekah Allisont figyelik, hogy szükség esetén kimentsék és azt, hogy Hayley inkább érdeklődve nézi az Alfánkat.

- Ebből elég volt - csattantam fel - Úgy csináltok, mintha bármelyik pillanatban széttépné az egész társaságot. Az istenért! Ő Derek! 

Kitéptem magam apám és a nagybátyám karjaiból és Derek elé léptem. Morgott, méghozzá fenyegetően. Kissé megijedtem, de nem tágítottam. Nem értem, hozzá, mert féltem, hogy támadásnak veszi.

- Derek  - szólítottam meg - Hallasz engem?

Csak egy újabb morgás volt a válasz. Ez furcsa volt tőle. Oké, hogy ritkán beszél, de azért ez már tőle is túlzás volt. Ekkor beugrott valami. Mi van ha akar, de nem tud beszélni. Lassan tettem a kezem az arcára. Isaac készen állt, ha meg kell állítania az Alfáját. Derek teste összerándult az érintéstől, de nem támadott. Ahogy hozzá értem éreztem azt a hatalmas energiát, ami belőle áradt.

- Te jó ég! Te nyelted el az egészet, igaz? - kérdeztem tőle - Fájdalmaid vannak ugye?

- Várj! Azt akarod mondani, hogy Derek törte meg az erőteret úgy, hogy a teste elnyelte Leah varázslatának mágiáját? - kérdezte Hope

- Igen - feleltem - És most próbálja uralni, de nehezen megy.

- Te jó ég! - mondta Freya - Mekkora kín lehet ez neki?

- Hagyd, hogy segítsünk - mondtam ismét a férjemnek - Adj át belőle egy kicsit!

- Nem - mondta, de a hangja sokkal mélyebb és ijesztőbb volt mint szokott Ekkor végre felemelte a fejét. Nem hittem a szememnek. Derek farkasszeme nem vörös volt, hanem lila. Gyönyörű lila, ha valaki engem kérdez.

 Gyönyörű lila, ha valaki engem kérdez

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A boszorkány és a vérfarkas 3 - Az Alfák AlfájaWhere stories live. Discover now