24, final| Taemin

978 92 131
                                    

AİLEMİ TANITIYORUM

A̶P̶T̶A̶L̶ PERFORMANS ÖDEVİ

Güzel. Yazacağım şey bir performans ödeviyse bunu dilimi yumuşatarak yapmalıyım. Ama bunun benliğime ne kadar ters olduğunu çok iyi biliyorsunuz Bay Lee. Üstelik içimizden geldiği gibi yazmamızı söyleyen sizsiniz. Umarım kabalığımdan ötürü kusuruma bakmazsınız.

Ailemden bahsetmeden önce karşımda Yeontan'la -kendisi köpeğimiz olur- koşturan komşumuzdan bahsetmek istiyorum. Kendisi dünyanın en yakışıklı insanı olabilir! Ailelerimiz çok yakın arkadaş ve biz daha doğmadan müstakil evlerini bilerek yan yana almışlar.

Her neyse. Ben babalarımdan başlasam çok daha iyi olacak. Hatta onlardan önce kendimden. İsmim Taemin ve iki tane güzel adamın kızıyım. İsimleri Park Jimin ve Kim Taehyung. Destansı bir tanışma hikayeleri var! Aslında destansı demek pek doğru olmaz. Daha çok... tuhaf bir hikaye. Sayfalarca anlatabilirim fakat bunu yapmıyorum çünkü hem kağıt ve enerji israfı hem de okuduğunuz saçmalıkla yüzünüzü buruşturabilirsiniz. Sadece şunu söyleyebilirim, sizin öz kokunuzu alan ve o kokudan deli gibi başı dönen biri varsa hayatınızda, o sizin ruh eşinizdir.

Birbirlerini çok seviyorlar. Ben de onları ve şapşallıklarını seviyorum. Yaptıkları en büyük aptallık ismimi kendi isimlerinin karışımı koymaları olmuş sanırım. Çocukluktan hala çıkamamış olduklarını fark etmişsinizdir. Hala gizlice birbirlerinin abur cuburlarını yiyip sırf bu yüzden kavga ediyorlar. Hala video oyunları oynuyor ve beni de oyunlarına dahil etmeye çalışıyorlar. İkiz çocukları olan yorgun bir anne gibi hissediyorum.

Şaka bir yana, kendileri dünyanın en mükemmel babaları. Taehyung babam çiçeklere deli gibi bağımlı -evimize gelirseniz babamın özenle baktığı arka bahçemizden çokça etkilenebilirsiniz- rengarenk biri, Jimin babamsa pirinç keklerine bayılan ve çok güzel dans edip şarkı söyleyen yetenekli biridir. Onlara mükemmel diyorum, öyle olduklarını gösteren bir sürü özellik sayabilirim.

Jimin babamın minik ellerimi tutarken benim yürümeyi öğrendiğim, Taehyung babamın da bizi videoya aldığı çok güzel bir video var. Videonun sonunda yavaşça ellerimi bırakıyor ve birkaç adım atmayı başarabiliyorum. İkisi de sevinçten havalara uçuyor, hatta Taehyung babam o kadar mutlu oluyor ki kamerayı eşine verip beni kucağına alıyor ve sımsıkı sarıyor. O kadar huzurlu bir video ki kalbinin taştan olduğunu sandığınız Taemin öğrencinizin bile duygulandığını söyleyebilirim.

Bir video daha var, doğum günümde çekilmiş. Önümdeki büyük pastaya bakarak dilek diliyorum. Sağ ve solumda babalarım, onların yanındaysa Jisoo teyzem ve Jin amcam, Jin'in yanındaysa ilk başta bahsettiğim yakışıklı oğlu Joonseo var. Joonseo benden birkaç yaş büyük. Hatta komik bir doğum hikayesi var: Babalarımın düğününün ortasında doğmuş! Düğün başlamak üzereyken Jisoo teyzemin sancıları tutmuş ve onu apar topar hastaneye götürmek zorunda kalmışlar. Jisoo teyzem ağrılar içinde babalarıma geri dönmelerini söylemiş. Düğünü mahvettiğini biliyormuş ve bunu çocuk doğururken bile düşünebilmiş. Babalarımsa biraz daha kalıp ayrılmak zorunda kalmışlar ama Jin amcam elbette ki eşinin yanında durmuş.

Bana Jin amcamın hayatında en çok o gün ağladığını anlatırlar. Hastanenin koridorlarında endişeyle volta atarken, bir kenara geçip nefeslerini düzene sokmaya çalışırken geçirdiği bir saat ona on sene gibi gelmiş. Çünkü eşini düşünmüş; lise yıllarını, nasıl tanıştıklarını, geçirdiği güzel günleri ve kavgalarını. Jisoo'nun zorlu hamileliğinden sonra o günün gelmiş olmasının verdiği mutluluk paha biçilemezmiş. Oğlunu kucağına aldığı anda tutamadığı yaşları bebeğinin yanaklarına ve minik battaniyesine düşmüş. Ağlamaya devam ederken yorgun eşinin hastane yatağının yanına oturmuş ve başını eşinin başına yaslayarak oğlunun güzelliğini izlemiş. Bunu gören Jisoo teyzemin içi erimiş, çünkü ilk defa Seokjin'i böylesine duygu dolu görüyormuş. Joonseo'nun doğum hikayesi beni biraz etkiledi aslında. Çünkü benim böyle güzel bir hikayem yok. Güzel olmasını geçtim, ortada bir doğum hikayem yok. Doğduğumda aşırı çirkin olduğumdan ve sırf bu yüzden biyolojik ailemin beni yetimhaneye bıraktıklarından eminim.

🌼 Flower Boy 🌼Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin