18.

2K 132 58
                                    

Завърнах се вкъщи като император след победа. Сега започваше забавата. Вървях по коридорите, а демоните бяха настръхнали от ужас. Огромна усмивка озаряваше лицето ми. Нисши, паднали, демони, чудовища и какви ли не още твари ми се кланяха и ме гледаха със смесица на възторг, ужас и страхопочитание. Изпълняваха всяко едно мое желание. Не знаеха какво се случваше, но усещаха, че сега аз съм върховната господарка. Усещаха мощта във вените ми. Всяко живо същество я усещаше. Навярно и в Рая вече бяха чули за мен.

Беше страхотно. Чувството, че държиш целият свят в ръцете си беше страхотно.

Разположих се в бившата стая на Луцифер. Шибаняка нямаше да припари до Ада, докато не реша какво да правя с него. Избутах всичко от бюрото му на земята. Качих крака отгоре и се отпуснах назад в стола му. Имах толкова много нови придобити способности. Чувствах се като дете на Коледа, все едно разопаковах нови и нови подаръци, само че откривах нови и нови сили у себе си. Щракнах с пръсти и пред мен се появи купа с плодове. Взех си една ярко червена ябълка и отхапах.

Точно тогава на вратата плахо се почука.
О, това трябваше да е поръчката ми от по-рано. Явно беше доставена.

-Влез.-казах и вратата се отвори.

Няколко демони влачеха Тара. Тя се усукваше, пищеше, риташе, но без успех. Те бяха много по-симри от нея. Стовариха я като чувал картофи по средата на стаята. Кимнах им и те излязоха. Останахме само аз и тя.

Отхапак още веднъж от ябълката и спуснах краката си на пода. Бевно се изправих и тръгнах към нея. Тя най-накрая вдигна глава.

-Здравей, миличка.- усмихнах се.

В очите и се четеше неприкрит ужас. Цялата трепереше. Кървави сълзи се стичаха по лицето и' и оставяха червени следи. Сладурана.

- Как е възможно? - промълви едва между хлипанията.

- Много е важно, когато искаш да убиеш някого да си се подготвил предварително. - казах спокойно и отхапах отново.- Трябва да проучиш дали можеш да го убиеш и какви са рисковете. А, ти, нали си слабоумна. Не си го направила. Ето ти резултата.- махнах към себе си.- Луцифер преобрази малката, сладка и невинна Оливия. После ти подучи Анахи да убие блудницата Бриник, за да може Луцифер да остане само за теб. Обаче какво направи? Създаде богиня! Богиня, Тара !! - изсмях се и отметнах косата от лицето и.- Вместо веднъж завинаги да се отървеш от мен, ти ме направи най-могъщото същество на земята.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Oct 04, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Welcome to HellWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu