6.

1.6K 93 6
                                    

× Анахи ×

-Видя ли го онзи вчера? - попитах Джейкъб като седнах до него по време на първата лекция.

-За онзи Бог от снощи ли говорите ? - обади се Кейт от реда зад нас и се приближи още по-близо.

Изгледах я злобно. Какво се месеше изобщо. Никога не си бяхме говорили. Може би, защото беше също толкова красива и популярна като мен и, о, да, разбира се, Бриник !

-Ти от кога говориш с нас?- озъбих и се.

-Хей, Анахи, не ставай злобна. Просто съм любопитна.- вдигна ръце тя.

-Мисля, че онзи беше гаджето и.- съкрушено каза Джейкъб

Ако този глупак беше хлътнал по оная вуду - Анджелина Джоли щях да го убия !

- И аз останах с такова впечатление. - ухили се Кейт. - Дълго време не излязоха от онази стая. - тя размърда вежди. - А и момиче като нея с какъв друг човек би излизало според вас ?

-Момиче като нея! - изсумтях. - И какво и е по-различното от нас? Освен очевидното и то е, че здраво и хлопа дъската. Ако вземе да се размотава наоколо с пентаграма на врата, подбелила очи и призоваваща демони от ада няма да се очудя. Гаджето и е същия психар, сигурна съм! Вярно, че изглежда като ангел, но точно тези са най-луди. Щом е толкова красив и е с нея, 100% е начело на някоя секта.

-Абе, Анахи, какво си се хванала за тези секти, от както Бриник е дошла ? - Джейкъб се разсмя - Все сатанисти и секти са ти в главата. Утре ще я обвиниш, че коли агнета наред и чертае пентаграми с кръвта им. Още малко и в църквата ще отидеш да спиш. - той взе да се смее още повече - Вземи я напръскай със светена вода и извикай някой свещеник да и направи екзорсизъм. Може и да се успокоиш, туко-виж като и извадят демона може да погрознее и вече да не я смяташ за такава заплаха.

-Няма как да стане, Джейкъб. - чу се гласът на Бриник от някъде зад нас и тя се появи в цялата си черна прелест със злобна усмивка на уста.- Ще откъсна езика на свещеника със силата на мисълта си и няма да може да каже заклинанието. - потупа го по бузата лекичко и се настани до Кейт.

Кейт от своя страна избухна в смях. Бриник качи краката си върху масата и се втренчи в Джейкъб.

-После Майкъл, мъжът от вчера - поясни - ще те намери, заради идеите, които даваш и ще те изпрати директно в недрата на Ада, където демоните ще изпият мозъка ти.- замълча - Със сламка. - опули се насреща му.- През ушите.

Welcome to HellWhere stories live. Discover now