11.

1K 94 8
                                    

- Ще дойдеш ли довечера с нас в един клуб ? - попита ме Томас.

Седяхме в кафето по време на почивката между лекциите. Соларис и Агата също бяха с нас. Останалите навярно имаха часове. Харесваше ми, че вече се събират заедно. Беше минала седмица, откакто им бях разкрила всичко и всяка вечер се събирахме или в моята къща или в онази изоставената, за да тренират способностите си. Справяха се много добре. Единствено Анахи, Соларис и Агата изпитваха известни затруднения. Определено Ник и Оливър бяха шампионите на групата.

-Какъв е този клуб? - попитах и отпих от кафето си.

-Ти сериозно ли не знаеш какво е клуб?- опули се насреща ми Агата. -Отиваш да пиеш и да танцуваш. Дискотека.

Успях да смотолевя едно "аха", сякаш съм се досетила. Дискотека, клуб?! Идея си нямах. Мислех си, че хората пият и танцуват по домашни партита. Или, може би, този "клуб" беше в нечия къща ?

- И кои ще ходите? - попитах.

-Ние тримата. Оливър и Ник казаха, че също ще дойдат. - каза Агата.

Като се има на предвид как беше полудял Майк, когато направих парти си представях колко двойно повече ще откачи, ако отида на такова. Но пък, хей, той не ми беше господар. Щях да положа клетвата с него и да бъдем равноправни. С няколко думи, можех да правя каквото си поискам и той трябваше да се научи да спре да ме контролира.

-Добре. Дайте ми адреса и ми кажете кога да дойда.

Агата ми надраска адреса на едно листче и ми го подаде. В десет се разбрахме да се чакаме отпред.

Δ По-късно вечерта Δ

Съдейки по останалите хора, които дойдоха на партито ми, мисля, че изглеждах добре. Бях си накъдрила косата, което, признавам си, правех за пръв път, сложих си тъмно червено червило, малко очна линия и къса черна, кожена рокля. Защото това бях аз. Не носех различни от черното и червеното цветове. Освен това обичах кожа, вериги, метал и всякакви такива неща.

Останалите вече ме чакаха пред "клуба", когато се появих. Агата се беше втренчила в мен, а Ник подсвирна тихо.

-Винаги ли изглеждаш толкова умопомрачително секси? - попита Томас.

-Заради такива като мен, хората лесно си продават душите. - смигнах му и влязох в клуба.

Welcome to HellWhere stories live. Discover now