taehyung erkeği aşkımdan hoşlanıyorum sadece

2.4K 265 83
                                    

"Anneciğim şimdi şöyle açıklayabiliriz."

"Ne açıklayacaksın Jeongguk! Tanrım.. Taehyung evladım hani bizim oğlanı sevmiyordun sen? Köpek edip duruyordun oğlumu, iyidik öyle. Bu ne hâl oğlum? Kim şaşırttı seni hadi söyle bana." Annem neredeyse ağlayacak gibi konuşurken babam bileklerini ovuyordu.

"Teyzeciğim ben şey. Evet sevmiyordum Jungkook'u aslında."

"Ne!" dedim sesimin gür çıkmasını engelleyemeyerek.

"Sen benim oğlumu kullanıyor musun lan velet? Kaç yıllık komşumuzun oğlu demem seni gömerim arka bahçeye!" Babam yerinden kalkıp adeta kükrediğinde durumun ciddiyetini fark edip hemen aşkımın önüne atılmıştım.

"Baba, dur. Aşkımı korkutuyorsun!" Sinirlenmeye başlıyordum. Yıllardır bekleyip sonunda aşkım yaptığım aşkımı elimden kimse alamazdı.

"Oğlum senin aklın yok mu? Hadi erkeklerden hoşlanmanı anlarım ama Taehyung nedir?"

"Ben erkeklerden hoşlanmıyorum tamam mı? Taehyung erkeği aşkımdan hoşlanıyorum sadece. Bunu size kaç kez söylemem gerek acaba?" Annem ve babam resmen aşkıma saygısızlık ediyorlardı. Tae ise arkama saklanmış öylece duruyordu sadece.

"Baksana daha arkandan bile çekilemiyor. Neresini sevdin bunun? Seni koruyamıyor bile."

"Baba ileri gidiyorsun ama. O beni koruyamazsa ben onu korurum. Kaslarım var benim tamam mı! Onun yok hem nasıl koruyabilir beni acaba?" Gözlerimi devirirken annem biraz daha sakinleşmiş ve elleriyle şakaklarını ovuyordu.

"Pekala." dedi tartışmamızı bölerek. "Pekala sev zaten bir şey demedik bu zamana kadar ama eve atmak nedir Jeongguk?"

"Eve atmadım ya atmadım atmadıımmm kaç kez söyleyeceğim daha." Yerimde istemsizce tepinirken Taehyung omuzlarımdan tutmuş ve durmam için beni yere bastırmıştı. O sırada kapının yumruklanması ile babam kapıyı açmış ve Bay ve Bayan Kim'i görmem ile çifte sıçmış gibi hissediyordum.

"Jeon bu ne gürültü?" diye sordu bay Kim, babama dönerek.

"Bastım onları." dedi babam tek cümleyle ve o an hiç beklemediğimiz bir şey oldu.

"Aslan yavrum benim! Sonunda be! Sonunda tavladın bizim öküz oğlanı. Oh be vallahi bu çocuğa senden başka kimse katlanmazdı oğlum. Oğlum lan oğlum benim oğlum artık bu da. Hanım görüyorsun değil mi nurtopu gibi bir oğlumuz daha oldu!" Bay Kim, Bayan Kim'i sarsarak sevinç dansı yaparken Taehyung ile benim yerin dibine varmamıza çok az kalmıştı.

Arkamda gizlenen beden kulağıma doğru fısıldadığında tüylerimin tek tek kalktığını hissettim.

"Üç deyince, kaçalım mı?" dedi fısıltıyla. Ben ise sadece başımı sallamakla yanıtlamıştım. Acilen burdan kaçmamız gerekiyordu çünkü herkes delirmiş gibiydi.

"Bir, iki ve üç."

Kolumdan tutup adeta uçarak kapıdan çıktığımızda arkamızdan gelen olmamıştı beklediğimizin aksine. Koşmaya devam ederken daha fazla dayanamayıp durdum ve ellerimi dizlerime yaslayıp nefesimi düzene sokmaya çalıştım.

"Nereye gidiyoruz aşkım?" Taehyung kendini yere bırakırken beni de yanına çekmiş ve sarmalamıştı belimi.

"Bilmem, yoruldum. Sakin bir yere gidelim. Sahil olur, park olur fark etmez sevgilim."

"Ay bana sevgilim dedin sen." Gözlerimden kalp fışkırttığıma emindim.

"Çünkü sevgilimsin artık."

"Ama babamın önünde arkama saklanıyordun?" Saftım, aşıktım ama bununla da dalga geçmeyecek değildim.

"Saklanmıyordum ki. Baban bağırınca soğuk soğuk ter dökersin, sırtın ıslanır ve üşür diye arkanda duruyordum sadece." İşte böyle düşünceliydi benim aşkım. Bu yüzden seviyordum onu, en ince detayları bile düşünürdü ama o zaman göstermez sonra söylerdi. (y/n: bu kadar saf olsak mutlu olur muyuz?)

İçimde şiddetli bir sevgi patlamasıyla adeta üzerine atladığımda kıkırdıyordu aptal. Tanrım çok seviyordum ve sonunda o da beni seviyordu galiba.

"Yarın sana bir sürprizim var." dedi gülümserken.

Merakla bunalttım ta ki eve dönene kadar ama söylemedi işte. İlk kez bana sürpriz yapacaktı. İlk kez bana sürpriz yapan o olacaktı ve ben eve döndüğümde bunu düşünerek uykuya daldım...




Sonraki bölüm final. Bu fici yazmaya başladığım andan beri uzatmayı hatta çocukları büyütmeyi bile düşünmedim ama istediniz diye büyüttüm. O yüzden yiaaa falan yapmayın bebişler😂💜

my love / taekook ✔Where stories live. Discover now