çocukluk aşkım?

4K 404 380
                                    

Taehyung'un günlüğü

Sevgili aptal günlük

Bugün tavşan kılıklı kurabiye kafalı aptal Jungkook, bana annesinin yaptığı kurabiyelerden verdi. Kesin içinde zehir vardır diye yemedim çünkü sınıf birincisi olmak için beni öldürebilecek bir potansiyele sahip. Bu arada potansiyel kelimesini yeni öğrendim çok havalıyım değil mi :)

Kurabiyelerini kabul ettim ama annesine ayıp olmasın diye. Ne demişler, tavşanın hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır. Annesi üzülür diye zehir tozu serptiği kurabiyeleri kabul ettim ama korkuyorum. Aslında güzel kokuyorlar, tatlarını merak ediyorum ama sınıf başkanlığı seçimleri yaklaşıyor. Ya bu bana hazırladığı bir suikast ise.. Suikast de güzel kelime değil mi aptal günlük sence yeni mi öğrendim? Evet :)

Jungkook suratıma aptal aptal bakıp gülüyor derste sinir oluyorum. Her şeyi benim dikkatimi bozup sınıf birinciliğine yükselmek için yapıyor biliyorum. Aptal gülüşü dikkatimi dağıtıyor. Dişlerinden nefret ediyorum. Ama sevimli.

Hayatımda Jungkook'tan başka bir ekşın yok ekşın umarım böyle yazılıyordur ama önemli değil. Sonuçta sadece ben okuyorum değil mi?
Evet Jungkook'tan başka derdim olmadığı için sadece ondan bahsediyorum. Ondan nefret ediyorum tekrar tekrar ve çok tekrar.

Umarım başkan ben olurum ve Jungkook aptalı artık bana olan savaşına son verir. Hemen büyüsek ve şu çocukla aynı sınıfta olma durumumuz geçse.

Hoşçakal günlük by.

~~~~

Jungkook'un günlüğü

Ay günlük bugün o kadar güzeldi ki. Taehyung verdiğim kurabiyeleri kabul etti ve beni itmedi. Yanakları bile kızardı alırken, çok tatlı ve güzel. O benim çocukluk aşkı dedikleri şeyim olabilir mi acaba. Çünkü onu görünce kalbim sokakta top oynadığım zamanlardan daha hızlı atıyor ve midem cips yediğim zamanlardan daha çok ağırıyor.

Bugün tabletimle aşk konusunda bazı araştırmalar yapacağım. Umarım anneme yakalanmam. Geçmişi temizlemeyi öğreten babamı çok seviyorum.

Taehyung'un saçları çok güzel biliyor musun? Kahverengi ama çikolataya benzeyen bir kahverengi. Ayrıca kirpikleri de uuupuzun. Dudakları çilek aromalı jelibonlara benziyor ve bu çok tatlı. Şuan çilek aromalı jelibon yiyorum çünkü en sevdiğim.

Kurabiye kutusunu ona verirken serçe parmağı elime değdi ve sanırım elektrik çarpıldım ama neyse ki saçlarım kabarmadı, yoksa rezil olurdum.

Bir de bugün sıfır beş uç istedi ve ben uzatamadan yanında oturan aptal hoseok uzattı. Sinirlendim ama ne hissettiğimi de anlamadım. Bugün bunu da araştıracağım. Arama motoruna "aşkım olan çocuğa sıfır beş uç uzatamadan başka bir salak çocuk uzattı ve sinirlendim acaba bu nedir" yazsam eminim ki çıkar.

Çok mutluyum çünkü aşkım var. O annem gibi kız değil ama olsun. Annem duymasın ama annemden bile güzel bana ne. O dünyadaki en güzel kişi olabilir bence. Umarım olmaz ama olmasın nolur tanrım bana yardım etsin. Olursa Hoseok denen çocuk da ona aşık olur ve ben henüz yedi yaşımda hapse girerim.

Umarım Taehyung çok güzel olmaz biz evlenene kadar. Benimle evlendikten sonra güzel olabilir. Ama şuan da çok güzel of. Neyse.

Hoşçakal sevgili günlük💜





kabul edin iyi saçmalıyorum😂

Bu arada Allah aşkına ya bunlar kaç yaşında diye 58948549854 tane soru geliyor açıklamaktan yoruldum güncelliyorum hatta bölümü şuan bunu yazmak için. Arkadaşlar yani fanfic okuyorsunuz gerçekten yaş bu kadar önemli mi? Siz konuşmalarından kaç yaşında gibi hissediyorsanız öyle düşünün aq. Bu ne salak salak sorular ya yıldım😂

Neyse wattpadde olduğunuzu unutmayın bu kadar kasmayın ben bu işi aşırı ciddiye alan biri değilim yani gülelim diye yazıyorum takılmayın ya oku geç yahu😑 Yok ben takıntılıyım diyorsanız okumayın ulan aaaa kaç yaşındalar kaç yaşındalar 😂😂

my love / taekook ✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt