yedi yıllık hayatım boyunca..

2.7K 336 79
                                    

Jungkook'un günlüğü

O kadar mutsuzum ki bugün hep ağladım. Yedi yıllık hayatım boyunca hiç bu kadar üzülmemiştim. Yazmak istemiyorum günlük. Sadece aşkım iyileşsin istiyorum. Hoşçakal.

~

Taehyung'un günlüğü

Bugün ilk derste Jungkook salağı hep bana baktı sinir oldum. Öğretmenime Hoseok'un yanına oturmak istediğimi söyleyince Jungkook ağlamaya başladı. Sonra öğretmenim de bizi ayıramadı. Sümük ya da sülük ikisinden biri işte öyle yapıştı bana. Kurtulamıyorum.

Öğlen tatilinde kantinde az kalsın büyük sınıflar tarafından eziliyorduk ama Jungkook aptalı hemen beni sıradan çekti ve kendisi sıraya girdi. Çıktığında kolunu tutuyordu sanırım incinmişti ama banane.

Beşinci tenefüste bahçede top oynarken ayağımın arkasındaki demir parçasını fark edemedim ve üzerine düştüm. Ayak topuğuma girdi günlük. O kadar acıdı ki çok ağladım. Jungkook hep peşimde olduğu için hemen öğretmene haber verdi ve revire götürdüler beni. Sonra Jungkook hep ağladı. Salak gibi ağlıyor sanki ona uf oldu aptal.

Aşkım aşkım diye ağladı hep güldü öğretmenimiz. Rezil oldum gibi hissettim çok utanç verici biri. Ondan nefret etmiyorum ama of bilmiyorum biraz tatlı demiştim. Sadece başka çocuklarla oynadığında sinir oluyorum ama neyse.

Sonra okul çıkışı annem beni almaya geldi ve Jungkook'da annemin bacağına yapışıp bırakmadığı için onu da eve getirdik. Yolda hep bana sarılıp saçımı sevdi. Sinir oldum ama uykum geldiği için uyumuşum.

Odasının camından bakıyor şimdi benim camıma. Tek ayağımla gidip ona dil çıkaracağım by.




büyüsünler mi?
yioo

my love / taekook ✔Where stories live. Discover now