pipimiz bir organsa...

2.6K 331 78
                                    

Jungkook'un günlüğü

Sevgili günlük,

Dün gece babam benle çok ciddi bir konuşma yaptı. Pipimi insanlara göstermem yanlışmış. Ben pipimi insanlara göstermiyorum ki, sevdiğim çocuğa gösteriyorum. Hem pipimiz bir organsa elimiz bir organ değil mi? O zaman eldivenle gezelim onu da görmesinler haksız mıyım günlük?

Babamın konuşması umrumda değil ama Taetae güzelim aşkım benden hep kaçıyor. O günden sonra bize gelmediler bile. Daha bir gün oldu ama gelmediler olsun. Ben de gidip bugün gidip ona en sevdiği karamelli çikolatadan aldım. Kapılarında bekledim ama çıkmadı dışarı. Annesinin arkasına saklandı ve bana üzgün üzgün baktı kapıdan. Mutsuz olmasını istemiyordum. Pipimin onu bu kadar mutsuz edeceğini bilsem asla ona göstermezdim.

Üzülüp bahçelerinin dışında beklerken yanıma bir çocuk geldi ve elimden aşkıma aldığım çikolatayı kaptı. Şişko ve şiş dudaklı bir çocuktu. Dudakları pirinç kekine benziyordu. Çilekli jelibon dudakları seviyorum ben ama. Neyse sinirlenip dövecektim ama o kadar iştahlı yiyordu ki kıyamadım. Hem kavga etmek çok kötü bir şey. Sonra onun da arkadaşı geldi. O da uykudan yeni uyanmış bir kediye benziyordu, ismi Yoongi'ymiş. Birazcık tanıştık ve seksek oynadık. Jimin, yani pirinç keki olan benimle oynadı ama Yoongi, yani uykudan yeni uyanmış kedi olan oturup bizi izledi ve sonra uyuyakaldı. Sonra Jimin onu taşıdı evine kadar. Ben de aşkımı evine kadar taşımak isterdim.

Aşkımla tekrar nasıl arkadaş olacağım bilmiyorum. Neyse babam geldi, en sevdiğim cips poşeti sesini duydum hoşçakal günlük. Taetae'yi seviyorum💜

~

Taehyung'un günlüğü

Aptal jungkook bugün bize geldi. Elinde en sevdiğim çikolatadan vardı bana verecekmiş. Çok gözüm kaldı ama sinir olduğum için anneme kov onu dedim. Annem de kibarca kovdu.

Sonra pencereden onu izledim. İki çocukla oynadı mutluydu ve ben sinirliydim aptal Jungkook işte. O çocukları da tanımıyorum zaten hiç sevmedim. Beni sevdiğini söyledi ama aşkım dedi bir de. Sonra gitti onlarla oynadı. Hepsinden nefret ediyorum günlük by.

Ajdhjfhdhhdjd
Gittiğ bok gibi kızlarağ sarıldığ sjxhshxhhs

my love / taekook ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα