taehyung'u arzuluyorum sanırım

3.4K 366 383
                                    

Taehyung'un günlüğü

Kurabiyeler zehirli değilmiş dayanamadım ve yedim. Ölmedim burdayım işte. Bugün matematik sınavı olduk ve Jungkook'a baktığımda çok pis soruları çözüyordu. Ondan nefret ediyorum çünkü zeki birisi. Oysa tek zeki ben olmalıydım. Ama nefret edemiyorum da bir yandan, çünkü bugün bir olay yaşadık ve Jungkook beni çok şaşırttı.

Bahçede Hoseok ile birlikte otururken birden yanımıza üst sınıflardan bir zorba geldi. Zorba kelimesini de o çocuk sayesinde öğrendim. Her neyse geldi ve beni Hoseok'un yanından itikledi. Bunun sonucunda yere düştüm ve popom etsiz olduğundan çok ama çok acıdı. Keşke Jungkook'a bunu yapmasaydım ben de.

Tam ağlamaya başlayacaktım ki Jungkook koşarak yanıma geldi ve beni yerden kaldırıp o çocuğa bağırdı. Dedi ki, "sen benim aşkıma nasıl dokunursun!" dedi ve çocuğa tekme attı. Nöbetçi öğretmen geldi ve hepimizi müdürün odasına götürdü. Azar yedik ama Jungkook hiç elimi bırakmadığı için ağlayasım gelmedi hiç. Aptal Jungkook elimi çok sıkı tuttu.

Ben onun aşkı mıyım sence günlük? Ama ben anne değilim ki nasıl onun aşkı olabilirim? Babam anneme aşkım diyor sadece. Jungkook belki karıştırmıştır aptal olduğu için. Ondan nefret ediyorum ama çok da değil. Beni geçmezse iyi bir arkadaş olabilir. Umarım geçmez.

O çocuk da umarım beni bir daha itmez. Popom hala acıyor çünkü. Hoşçakal aptal günlük by.

~~~

Jungkook'un günlüğü

Çok sinirliyim günlük çok. O pislik çocuk resmen benim güzel aşkımı iteledi ve düşürdü. Ne kadar canı yanmıştır. Çok ağlamak istedim görünce ama onu korumak için gözyaşlarımı sakladım. Çocuğa tekme attım çünkü benim aşkımı kimse yere düşüremez. Taehyung beni düşürdüğünde popom çok acımıştı. Kesin onun da acımıştır of.

Geçen gün aşk konusunda bir araştırma yaptım ve Hoseok aptalına karşı hissettiğim sinirli duygu kıskançlıkmış meğerse. Hoseok'u kıskanıyorum ama Taehyung'a aşığım. Kafam karışık ama eminim çözeceğim.

Ayrıca onu görünce bir yerlerimde hareketlenme oluyorsa onu arzuluyormuşumdur. Kalbimde çok hareketlenme oluyor. Arzulamak ne bilmem ama Taehyung'u arzuluyorum sanırım. Bunu anneme sormalı mıyım of.

Bir de şey. Üzgün olduğum bir konu var aslında. Aşk hakkında araştırma yaparken önüme onu mutlu etmenizin yolları diye bir şey çıktı ve ben de hemen aşkımı nasıl mutlu edebilirim diye tıkladım. İçerisinde cinsel ilişki yazıyordu. Cinler bizim inancımızda yokmuş ama onların ne olduğunu da araştırdım çok korktum. Taehyung ile cinsel ilişkiye nasıl gireceğim ki çok korkuyorum. Ayrıca bir penise ve ağırdan almaya ihtiyacım varmış. Penis ve ağırdan dedikleri şey markette satılıyor mudur? Anneme soracağım. Of çok mutsuzum.

Umarım aşkımın poposu şuan iyidir. Başkanlık seçimlerinde aşkımı destekleyeceğim. Ben de adayım ama olsun.

Hoşçakal günlük.




sinirlerim bozulduajdhjsdgsh

my love / taekook ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin