bu sefer gören sen olacaksın (final)

2.8K 300 168
                                    

Ailelerimiz birleşmemize alıştıktan sonra nihayet bizi salmışlardı. Bugün güzel bir gündü ve sözleşmiştik Taehyung ile. İlkokul günlüklerimizi birbirimize okutmak için.

"İşte burada." dedi arkasında sakladığı mor kaplı defteri ortaya çıkarırken. "Günlüğüm. Biraz utanç verici ama yine de okuyup neşeleneceğini umuyorum." Kare gülümsemesi içimi aydınlatırken istemsiz olarak gülümsüyordum ben de. Kendi günlüğümü de ona uzattım.

"Bilmiyordum günlük tuttuğunu." dedim. Şaşırmıştım.

"İlkokulda okulun ilk günü yaz tatilinde neler yaptığımızı sorduğunda öğretmen, günlüğüne yazı yazdığını söylemiştin ve aslında ben de o günden sonra bu günlüğü tutmaya başlamıştım."

"Oha be sen bunu mu aklında tuttun aşkım?" Çok şaşkındım.

"Evet tuttum ne var? Zekiyim ben hafızam çok kuvvetli biliyorsun."

"Zeki değilsin aşıksın bi kere." dedim gözlerimi devirerek.

"Neysem neyim okuyalım hadi."

~

Taehyung'un günlüğü

Selam günlük. Bugün kocam olacağını söyleyip duran küçük pipili Jeongguk beni çok sinir etti. Okulda sürekli Yugyeom denilen aptalla oynadı ve ben de onları gizli gizli izledim. Neden izledim bilmiyorum galiba ben de aptalım. Zaten herkes aptal. Sen de aptalsın günlük. Sinirliyim by.

Jungkook'un günlüğü

Sevgili günlük,
Tae aşkım bu sıralar normalden daha sinirli. Düşünebiliyor musun? Normalden bile daha sinirliyse kim bilir nasıl sinirlidir düşünsene! Düşünemezsin çünkü beynin yok bence. Sadece beyni olanlar düşünebilir ama Taehyung beni hiç düşünmüyor. O zaman Taehyung'un da mı beyni yok? Bunu araştırmalıyım. Babama soracağım.

Neyse günlük bak şimdi bugün şöyle bir olay oldu. Tae aşkım her zamanki gibi kantinde kaşarlı ketçaplı tostunun gelmesini bekliyordu. Ben de çok güzel bekliyor diye biraz izleyeyim dedim. Bu yüzden gidip en sevdiği çikolatadan aldım ve tostunu yerken onu izleyip, bitince çikolatayı ona verdim. Çok güzel gülümsedi of. Neyse sonra en sevdiğim çilekli jelibon dudaklarını izlemek için birazcık uzağa oturmuştum. Sonra Taehyung çikolatamı çöpe atıp sınıfa gitti..

Biraz üzgünüm ama belki de tarihi geçmiştir bence, yoksa atmazdı ki değil mi?


Taehyung'un günlüğü

Acaba hangimizin pipisi daha büyüktü. Hatırlamıyorum ki ağlamıştım unuttum işte. Gece gece aklıma takılan şeye bak günlük ya. Daha kaç yaşında adamım ben neden böyle bir şey düşündüm ki annem kızar duyarsa😑

Neyse aptal günlük bu Jungkook aslında iyi biri ama yapışkan. Ya-pış-kan anlıyor musun? Anlayamazsın çünkü beynin yok. Jungkook'un da beyni yok demek ki beni bir türlü anlamıyor. Uzak dur diyorum sarılıyor, sevmiyorum diyorum aşkım diyor. Of biraz tatlı olabilir ama çok üzerime geliyor korkutucu bu.

Hoşçakal by sıkıldım üf bunaldım baayy~


Jungkook'un günlüğü

Çok güzel he, aşırı güzel bir şey of. Günlükcüğüm yıllar geçti ama bildiğin gibi ben hâlâ her gün aşığım ona. İmkansız gibi geliyor bazen ama bazen de çok mümkünmüş gibi. Dengesiz tavırlarından ne hissettiğini kestiremiyorum.

Aptal gibi davrandığımda biraz olsun kıyamıyor gibi hissediyorum bana ve bu yüzden bazen aptal gibi davranıyorum. Morali bozuk olduğu zamanlarda özellikle. Onun hep gülmesini istiyorum, onun gülümsemesi için ömür boyu her şeyi yapmaya hazırım ki ben. Ama sadece bana gülümsesin. Okulda hiç eğlendirmiyorum, sinir ediyorum hatta somurtuk dursun biraz çirkin olsun diye. Ama olmuyor. Somurtuk bile güzel ne yapacağımı şaşırdım.

Büyüdükçe güzelleşiyor, büyüdükçe uzaklaştırmaya gücü yetiyor artık beni kendinden. Korkuyorum onu kaybetmekten. Benden başka biriyle olursa diye çok korkuyorum. Lütfen olmasın.

Taehyung'un günlüğü

Bugün Jungkook'u ilk kez ağlattım. Belki de ilk kez değil bilmiyorum ama bu gördüğüm ilk seferdi. Kendimi o kadar kötü hissettim ki bir an sorguladım hatta.

Bugün bana yaptığı sandviçi Jimin'e verdiğim için çok pişmanım. Ağlarken çok güzelmiş aslında ama hak ettiğini düşünmüyorum bunu yine de. Tam bir aptalım değil mi? Artık ne sen aptalsın ne Jungkook. Sanırım aptal olan benim.

Neden onu öyle görünce peşinden gidip sarılmak ve öpmek istedim bilmiyorum. Bu aralar fazla karışık hissediyorum günlük. Umarım Jungkook beni unutur ve karışıklıklar son bulur.

Taehyung'un günlüğü

Kalbim deli gibi çarptı. Bugün onu yanağından öptüm ve gerçekten kalbim yerinden çıktı. Neden böyle olduğumu bilmiyordum fakat Jimin beni fazlasıyla aydınlattı.

Onu kaybedeceğim sandığımı, Yoongi'den kıskandığımı ve hatta ondan hoşlandığımı söyledi. Bu doğru olabilir mi diye düşününce çok mantıklı geldi.

Yıllardır kabul etmesem de, ilgisinden bunalmış gibi gözüksem de aslında hoşuma gidiyor gibiydi. Çünkü ne zaman o hasta olsa ya da benimle ilgilenemese mutsuz hissediyordum. Özellikle başkalarının yanındaysa sinirleniyordum ezelden beri.

Günlük ben hiç kabullenmek istemesem de, onu bu zamana kadar çok kez üzsem de sanırım ondan hoşlanıyorum.

Çok heyecanlıyım keşke şuan evine gidip ona sarılabilsem. Acaba kalbim yine uçar mı? Bunu deneyeceğim.

Jungkook'un günlüğü

AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK AŞKIMLA ÖPÜŞTÜK

Taehyung'un günlüğü

JUNGKOOK'U SEVİYORUM
JUNGKOOK'U SEVİYORUM
JUNGKOOK'U SEVİYORUM
JUNGKOOK'U SEVİYORUM
JUNGKOOK'U SEVİYORUM
JUNGKOOK'U SEVİYORUM

Günlük ben Jungkook'u seviyorum. Seni de seviyorum. Her şeyi seviyorum. Dudaklarının tadı mükemmel ötesi. Tanrım çok güzeldi. Onu sonsuza kadar öpeceğim...

~

Yaklaşık bir saat boyunca okurken ne zaman ağladığımızın, ne zaman gülümsediğimizin bile farkında değildik.

"Onu sonsuza kadar öpeceğim." dedim gözyaşımı tekrar serbest bırakırken. Defteri kapattım ve gözlerimi gözlerine kilitledim. Saatlerce hiçbir şey söylemeden böyle durabilirdim sanki.

"Seni sonsuza kadar öpeceğim." dedi sırıtarak.

"Ama ağzım kokuyor olsa bile mi?"

"Hayır tabi ki ıy midem kalktı."

"Yaa aşkım ya!" Sahte bir sinirle üzerine çıkıp kasıklarına oturduğumda bakışları aniden değişivermişti.

"Şşey pardon." deyip inmeye çalıştığım sırada belimden tutup beni engellemiş ve kendine bastırmıştı biraz.

"Geçmişin intikamını almak istiyorum." dedi yiyecek gibi bakarken.

"Ne? Anlamadım."

"Bu sefer gören sen olacaksın."





Bittiiiii dünyanın en saçma ficini bitirdiniz tebrikler yazık boşa geçen zamanınıza aw

Saçmasapan oldu ama ben eğlendim banane 😂

Okuyan, oy veren, yorum atan herkese teşekkürler.

💜💜💜💜💜💜💜

my love / taekook ✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant