meğer pipisini batırmak istiyormuş

3K 339 497
                                    

💜BOY WITH LUV💜
💜STREAM KASIN 💜

Jungkook'un günlüğü

Bugün aşkımların evine gittiğimizde kapıyı aşkım açtı ve annem içeri geçtikten sonra kapıyı benim suratıma kapattı. Sonra aşkımın annesi kapıyı tekrar açıp aşkımın kafasına vurdu. Ben de sinirlendim. Annesi bile olsa kimse benim zeki aşkımın kafasına vuramaz!

Annesine sinirli bir bakış attıktan sonra güzelimi kolundan tutup mutfağa sürükledim ve gelirken aldığım çikolatalı sütten ona da verdim. Çikolatalı sevmiyormuş inanabiliyor musun? Oysa o benim çikolatam olabilir. Muzlu süt sevdiğini öğrendim ve hemmen koşup markete gittim. Annem ben çıkarken arkamdan sinirle bağırdı fakat umursamadım. Aşkım muzlu süt istiyorsa ona muzlu süt vermeliydim.

Tekrar eve doğru gittiğimde bahçelerinde Tae'mle oynayan bir çocuk gördüm. O kadar sinirlendim ki günlük muzlu sütü kafasından aşağı dökmek istedim ama aşkım muzlu süt istiyordu diye dökemedim.

Yanlarına gittiğimde Tae bizi tanıştırdı. Ne gerek vardı bilmiyorum. Bence yoktu. Tekrar aşkımı kolundan çekip eve soktum ve ona muzlu sütünü verdim. Bana gülümsedi. Hem de dişlerini göstererek. Öleceğim günlük. Bir gün o bana gülerken öleceğim. Kalbim hiç iyi değil.

Annemler gürültü yapıyoruz diye bizi Taehyung'un odasına kovdular. Oysa aşkım gürültü yapmıyordu. Ben ona sarılmaya çalıştığım için kaçıp bağırıyordu sadece.

Zorla da olsa odasına gittik. Odası da kendi gibi güzel. Bebek gibi kokuyordu yastığı. Nerden mi biliyorum? Bana sırtını döndüğünde kokladım birazcık.

Odasında benden en uzak köşede otururken biraz üzüldüm. Ben onu çok seviyorum ama o beni sevmiyor gibiydi. Sevmese bile misafire ayıp edilmez. Annem bana böyle öğretti günlük. Taehyung'un annesi öğretmemiş olabilir, aşkımın bir suçu olduğunu düşünmüyorum.

Ona neden sürekli aşkım dediğimi sordu ilk defa. Ben de ona aşık olduğumu ve onunla evlenmek istediğimi söyledim. O da bana erkekler evlenmez ki dedi. Evet ben de daha önce hiç iki erkek evlenirken görmedim ama bu iyi değil mi? Biz ilk oluruz.

Her şey iyi giderken ve biraz daha yakınlaşmışken tam zamanı diye düşündüm. O tetris oynarken ayağa kalktım ve pantolonumu indirdim. Yüzüme şok olmuş bir ifadeyle baktı sonra boxerımı da indirdim. Beğenip beğenmediğini sorduğumda çığlık çığlığa ağlamasını beklemiyordum.

Attığı çığlıkla annemler ben donumu çekemeden odaya koştular ve onu ağlarken gördüler. Benim de pipimi gördüler utandım çok. Annesi hemen beni ondan uzaklaştırıp onu kucağına aldı. Annem ise donumu çekip kolumdan çekiştirerek beni eve getirdi. Odamda kalma cezası aldım. Akşam babam gelince konuşacakmışız. Korkuyorum günlük of. Aşkımı mutlu edemiyorum. Korkuyorum çok.

~

Taehyung'un günlüğü

Aptal Jungkook bana pipisini gösterdi. Çok korktum aptal günlük. Önce evlenme teklif etti sonra pipisini gösterdi. Benimle ne yapmak istediğini biliyorum çocuk değilim ben!

Donunu indirdi ve bana mutlu olup olmadığımı sordu. Neden mutlu olayım pipi görünce neden mutlu olayım ya bende de var aynısından. Ağlayacağım. Annemle babamı geçen gece gördüğüm gibi mi yapmak istiyor benle. Yapamam ağlayacağım.

Onu bir daha görmek istemiyorum.

Jungkook'un beni sevdiğini sanmış ve biraz hoşuma gitmeye başlamıştı. Meğerse bana pipisini batırıp ağlatmak istiyormuş. Onunla asla konuşmayacağım. Seni yazmayı bitiriyorum. Artık birinci olması umrumda değil benden uzak dursun yeter.

Aptal olsan da seninle konuşmak güzeldi günlük. Hoşçakal.



😂

my love / taekook ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα