çilekli jelibonum

2.9K 364 201
                                    

Taehyung'un günlüğü

Bugün okulda gülerken ağzıma sinek girdiği için ve sanırım onu yuttuğum için çok ağladım. Çok hızlı olan bir şeydi. Birden vız diye ağzıma bir şey girdi ve ben de onu yuttum. Sonra ağlamaya başladım. Şuan yine ağlamak üzereyim içimde bir canavar var çok korkuyorum.

Beni ağlarken gören aptal Jungkook koşarak yanıma geldi ve sineği öldürmek için karnıma yumruk attı. Sonra oturup karnım acıdı diye ağladım ve o aptal da oturup ağlamaya başladı. Karnımı ovaladı ve acısı geçti.

Başkanlık seçimini de Jungkook kazandı ama öğretmene istemediğini söyleyip bana hediye etmek istediğini söyledi. Birazcık sinirlerim bozuktu ama o öyle yapınca birazcık da mutlu oldum. Onu halen daha sevmiyorum ama nefret edemiyorum artık. İyi biri.

Beni başkan yaptıktan sonra gelip bana sarıldı ve tebrik ederim aşkım dedi. Ben anlamıyorum bu çocuk bana neden aşkım diyor hiç anlamıyorum. Of ikinizden de nefret ediyorum günlük ve jungkook. Hayır etmiyorum ama of sinirlerimi bozdunuz hep.

Hoseok'u istiyorum yanımda. Onunla oturmak Jungkook ile oturmaktan çok daha rahattı. Yakında evimizden de taşınacağız of. Mutsuzum, mahalledeki arkadaşlarımı özleyeceğim ama başkan oldum diye daha iyi bir eve taşınıyoruz sanırım. Ailemi çok seviyorum benim için bu fedakarlıkları karşısında duygulandım. Fedakarlık da bugün öğrendiğim bir kelime. Jungkook'un fedakarlığı sayesinde öğrendim.

O artık benim yardımcım ve ben onun patronu sayılırım değil mi? Kantin sırasına onu sokarsam karşı gelemez bence. Korkar benden belki artık biraz. Her neyse.

Hoşçakal günlük by.

~~~


Jungkook'un günlüğü

Merhaba sevgili günlüğüm,

Bugün aşkımı ağlattım ve ben de ağladım. Sinek yutmuş ve çok ağlıyordu ben de sinirlenip midesindeki sinek ölür diye ona yumruk attım. Onu ağlatan her şeyi dövmek istiyorum aptal sinek benim aşkımın midesine girmiş.

Sonra karnını acıttığım için çimenlere oturup karnını tutarak ağladı ve ben de dayanamadım. Biraz birlikte ağladık sonra onun karnını ovdum ve sakinleştirdim. Karnı pamuk şeker gibi yumuşacık gerçekten.

Başkanlık seçimini de ben kazandım bugün. Aşkım Taehyung o kadar mutsuz göründü ki hemen öğretmenimize koşup vazgeçtiğimi söyledim ve böylece aşkıma hediye ettim. Penis ve ağırdanı bulamasam da onu ilk kez mutlu ettim sanırım. Ona sarıldım ve tebrik ederken bana gülümsedi of çok güzel biri of.

Ona bugün aşkım dedim bir de ama suratıma şaşkın şaşkın baktı. Çilekli jelibonum şaşırınca çok güzel. Cedric seni şimdi anlıyorum dostum of.

Onu çok seviyorum günlük nolur hep yanımda otursun. Yandan bakınca kirpikleri çok güzel çünkü ve dersi dinlerken anlamadığı zamanlar çilekli jelibonlarını büzmesi de. Bebeğe benziyor. Benim bebeğim.

Hoşçakal günlük ikinizi de seviyorum💜





🐯🐰🐯🐰

my love / taekook ✔Where stories live. Discover now