düğünümüzü düşünüp ağlayacağım

2.8K 354 98
                                    

Jungkook'un günlüğü

Günlükcüğüm,

Bugün çok ağladım biliyor musun? Her zamanki gibi okuldaydım ve Yeonjun ile Taehyung konuşurken onları dinledim gizlice. Taehyung taşınacaklarını söyleyince hemen gizlendiğim yerden çıkıp elini tuttum ve ona sıkıca sarıldım. Aşkımın karşısında dayanamayıp ağlamaya başladım. Gidecek sandım günlük. Evet belki daha çok küçüğüm ama çok korktum aşkımı kaydedeceğim diye of küçüğüm diye peşinden de gidemezdim.

Neyse sonra bugün inanılmaz olaylar oldu. Yan binamıza yeni komşularımız taşınacaktı ya heh işte onlar Taehyunglarmış. Bunu hayal bile edemezdim ama gerçek oldu. Aşkımla çok yakınız artık. Annem annesiyle tanışıp kaynaştı bile.

Yarın bize gelecekler ve ona küçük sürprizimi göstereceğim, umarım mutlu olur. Aşkımı şimdiden çok özledim. Umarım yarın benimle oynar ve beni itip düşürmez. Çok seviyorum günlük ya of ne yapacağım. Neyse biraz düğünümüzü düşünüp ağlayacağım.

İyi geceler günlük 💜


Taehyung'un günlüğü

Jungkook tam bir baş belası. Sürekli peşimde dolanıyor ve yapışıyor bana hep. Evimizi taşıdık ve sanki çok seviyormuşum gibi onların evinin yanında oldu yeni evimiz. Ağlayacaktım yan bahçede onu görünce.

Beni görünce hemen yanıma geldi ve yine bana sarılıp aşkım dedi. Ben anne bile değilim bana aşkım diyor salak. Anneme şikayet ettim ve annem benimle dalga geçti. Çok sinirlendim aptal günlük. Jungkook gibi aptalsın sen de. Zaten ondan eksiğim kalmasın diye başladım seni yazmaya ama artık bağımlı oldum salak gibi ben de.

Sinir oluyorum kendime ve Jungkook'a. Hepimiz aptalız. Aptallardan nefret ediyorum.

By.



By taetae

my love / taekook ✔Where stories live. Discover now