Upside-Down

352 8 0
                                    

Ik ben Amber, ik ben 21 jaar oud en mijn leven is niet zo normaal als dat van anderen. Mijn vader overleed toen ik 12 jaar oud was en de politie weet nog steeds niet hoe het is gebeurd. Na zijn dood groeiden mijn moeder en ik erg close, tot ze ziek werd. 4 Jaar geleden werd ze ernstig ziek en de dokters konden haar niet meer genezen. 2 Jaar later overleed ze. Omdat ik toen al 19 was hoefde ik niet in een pleeggezin en bleef ik in mijn oude huis wonen. Nu ben ik 21 en woon al 2 jaar alleen. Ik heb mijn leven weer opgepakt en heb een tussenjaar van school genomen omdat ik niet weet wat ik later wil gaan doen.

Op een nacht werd ik wakker van glasgerinkel. Ik liep naar beneden om te kijken wat het was. Er stonden mannen in zwart in mijn woonkamer en waren op zoek naar mij. Ik vluchtte weg, het bos achter mijn huis in, maar ik was niet snel genoeg. Al snel kregen ze mij te pakken en ik werd meegenomen.

A/N: Normaal ben ik niet zo slecht in dit soort dingen te schrijven, maar dit is echt slecht. Geloof me, het boek is beter ;)

Dit boek is door Wattpad uit zichzelf in de catergorie 'Mature' gegaan, maar dat is meer omdat er mensen dood gaan enzo. Op een niet zo vriendelijke manier. Misschien. Maar ff dat je het weet. Ik heb ook een tweede deel: Inside-Out, dus als je dit boek leuk vond, lees Inside-Out ;)


!!!! Ik schreef dit boek toen ik 13 was, dusseehh...... Je weet wat je kan verwachten :p

Upside-DownWhere stories live. Discover now