Capitolul 20

86 5 0
                                    

Lui Percy ii trebuie cateva minute bune pentru a- si da seama ce s-a intamplat. Acum putin erau in Grecia si acum sunt in fata casei marii cu o gramada de rezidenzi in jurul lor. Toti pun intrebari pana cand Chiron si Dyonisos isi fac aparitia langa cei trei.  

- Hai sa intram!

*********

- Deci mai spuneti-mi inca odata ce s-a intamplat...

- V-am spus....

Stefan  nu apuca sa termine ce are de spus ca pe usa intra intr-un suflet Clarisse. 

- Cineva a intrat in tabara pe deal....

Nici ea nu apuca sa spuna tot ce are de spus deoarece Stefan fuge intr-un suflet afara urmat de ceilalti doi. Spera sa fie fericit cand va vedea cine este pe deal, spera sa fie sora lui impreuna cu Apollo, dar s-a inselat . De pe deal cobora Apollo cu cineva in brate, putin i-a trebuit sa isi dea seama cine este...Bianca.... ea este in bratele zeului, stand fara viata. 3

- Apollo! Ce are Bianca? Ce s-a intamplat?

- Eeee mooaartaa! - spune zeul cu glas tremurat  si lacrimile incep iar sa curga pe fata lui - 

- Poftim! E imposibil !

Annabeth  incepe sa planga pe umarul lui Percy si Stefan isi ia in brate sora. Incepe si el sa planga. Cei trei sunt constienti ca nu o cunosc de multa vreme pe Bianca dar totusi ei patru sunt legati. 

- Haideti  inauntru, e mai bine! - Chiron o ia pe brate pe Bianca si merg impreuna la infirmerie - 

*********

- Deci?

- Nu stiu cum sa explic, este moarta dar totusi nu e....

- Mai explicit Chiron daca se poate. Numai date exacte nu dai.

- Apollo stiu ca esti stresat dar...

- Dar ce, dar ce?

- Gata Apollo mergem sa dormi si dupa facem perchezitie in cabana, tu sigur ai tras ceva pe nas. - Percy il apuca pe Apollo de mana si ies din infirmerie -  Ma puneti la curent cu ce se mai intampla.

- Bun...deci ce voiam sa va spun ca Bianca este intr-un fel de coma. Adica sufletul ei este acolo, mintea este activa, dar inima nu ii bate, si functiile vitale nu ii functioneaza, dar din pacate nu cred ca se va trezi. In comele normale tine numai de acele persoane daca se trezesc sau nu dar aici , nu stiu.....nu am mai vazut asa ceva.

- Am venit! - Rachel vine langa patul Biancai si o ia de mana rece , imediat oracolului i se dau ochii peste cap si o voce care nu e a ei vorbeste -

- O putere mult prea mare, pentru invelisul ei uman. Asa a fost sa fie si puterea a consumat-o. Din iubire si binecuvantare s-a nascut, tot din iubire si binecuvantare va renaste!

- Ce inseamna asta?

- Bianca la nastere a fost binecuvantata de Raziel pentru ca Lilith este fertila.

- Deci este nevoie de inca o binecuvantare pentru a-si reveni. 

- Eu ma duc sa fac un curcubeu, vin si eu...

Toti pleaca, mai putin Apollo. Se aseaza langa trupul rece al ei. Ii pune mana pe fata si o mangaie usor.

- Stai linistita Chiron va rezolva, te vom salva, te voi salva! 

Atunci runa cu fulger de pe frunte ii lumineaza. Atat a putut face Bianca din locul in care este inchisa....intre peretii mintii ei. Atunci lui Apollo ia venit o idee.

- Stai putin, tu nu ai patit  nimic pana nu i-ai luat puterile tatalui tau. Corpul unui semizeu nu poate sustine puterile unui zeu, deci tu nu ai nevoie de binecuvantarea unui inger ci ai nevoie sa devii un zeu din toate punctele de vedere. Eu Phoebus Apollo, zeuul medicinei, adevarului si al soarelui, te binecuvantez pe tine Bianca Rogers, cea care a luat puterile lui Zeus sa devii nemuritoare, un zeu, zeu al cerurilor, al furtunii si al fulgerelor si protectoare al lupilor si al semizeilor. 

 Apollo asteapta ca Bianca sa se trezeasca dar nu, nu se intampla nimic. Zeul iese nervos afara pentru a se calma. Annabeth intra in locul lui inauntru si in cateva momente iese afara cu lacrimi in ochi.

- Bianca... 

Nu poate sa spuna nimic deoarece incepe iar sa planga. Apollo nu mai asteapta nicio secunda. Intra in graba in infirmerie unde o gaseste pe Bianca stand in picioare langa pat cu pumnalele in mana. Este la fel si totusi schimbata. In spatele zeului apar Percy, Stefan, Annabeth si Chiron.

- Bianca te-ai trezit!
- Cine dracu sunteti si unde dracu sunt?

- Poftim?!

- Singurul din voi pe care cred ca il stiu este Stefan, atat!

- Cred ca sufera de amnezie... Care este ultimul lucru pe care ti-l amintesti?

- Eram in depozitul haitei cu blondul asta si spunea ca sunt nu stiu ce semizeu.... ce naiba! Am tatuaje noi, si simt mult mai multa putere, nu stiu ce-i cu mine stiu doar ca e ceva important, ceva ce am uitat. 







                     ~ Apollo ~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                     ~ Apollo ~

Fiica lui Zeus  ~Bianca Rogers~Where stories live. Discover now