Capitolul 8-Pierderea

123 4 0
                                    

- Apropo... cum ai ajuns asa?

O umbra i se intrezareste pe chip. Atunci imi dau seama... e de rau de foarte rau...

- Am vrut sa merg la tine la haita..., dar un fulger a lovit unul dintre depozitele de petrol... a luat foc apoi totul a explodat... am fost aruncat sute de metri mai incolo. Si... cand m-am uitat spre locul unde era orasul, era un crater urias.

Picioarele imi tremura si simt cum mi se taie genunchi. Cad in genunchi si incep sa plang. Imi pun mainile pe fata. O mana calda mi se aseaza pe umar. Cuvintele lui Apollo imi rasuna in minte " locul unde era orasul, era un crater urias ", familia mea este moarta, prietenii si... si ... haita mea. Incep sa plang si mai tare. Dar atunci mi-am dat seama ..." un fulger a lovit unul dintre depozitele de petrol " ...Lacrimile si tristetea mi se transforma in furie si ura... ura pentru tatal meu...ura pura. Un marait imi scapa printre buze si cel ce statea langa mine se da in spate inspaimantat. Ma ridic in picioare. Irisul ochilor ia o culoare de rosu stralucitor, semnul varcolacilor alpha, Stefan se apropie de mine dar eu il propulsez inntr-un perete. Ies in viteza din cabana. Vreau sa merg in padure sa alerg sa ma descarc. Toate planurile imi sunt date peste cap di cauza unui fulger care se indreapta spre noi cu o viteza asemanatoare. De aici totul este neclar. Reactionez din instinct si imi ridic mana. Totul in jurul meu se intampla cu incetinitorul. Varful degetelor mele ating fulgerul si eu il absorb cu totul. Simt cum puterea imi curge prin vene, puterea tatalui meu. In mana mea apare fulgerul lui, il ridic deasupra capului si in jurul meu incepe sa tune si sa fulgere. Doua maini calde se aseaza pe talia mea.

- Ar trebui sa mergem la cabana.

Este Apollo. Simt fiori pe sira spinarii. Dintr-o data sunt in cabana. Incui usa repede si ma las pe ea cu spatele. El se apropie de mine.

- Sunt aici pentru tine! * imi sopteste el la ureche*

Imi infasor mainile in jurul gatului sau si imi izbesc buzele de ale lui. La inceput pare mirat , dupa imi raspunde la sarut. Subconstientul meu tipa la mine sa ma opresc si ca nu e bine ce fac. Decid sa il ascult si ma desprind din sarut. El se uita nedumerit la mine. Cu o viteza neomeneasca fug din cabana in padure. Imi amintesc ce s-a intamplat. dau cu pumnul intr-un copac. Alerg, alerg in toata padurea. Nici nu stiu cat timp a trecut, ma gandesc doar la faptul ca am pierdut tot, oricum mortii se jelesc dupa razboi si tata tocmai ce a inceput unul. Ma opresc si ma uit spre cer.

- O sa te distrug si o sa-ti fac tronul farame!

Observ ca afara s-a intunecat asa ca imi indrept pasii spre cabana mea. Acolo ma intalnesc cu Apollo si incerc sa il evit... incerc.

- Trebuie sa vorbim! * ma prinde de mana*

- Nu, nu trebuie!

- Ba da! * ma smucesc din stransoarea lui *

- Stiu despre ce vrei sa vorbim... Ok?! Te plac, ma atragi, arati bine , ai fost dragut cu mine si ai avut grija de mine dar nu va merge. Cand te-am sarutat nu eram lucida, a fost un moment de slabiciune. Ai o reputatie proasta. Apropo, ai iubit pe vreuna din mamele celor din cabana ta?

-.............. * isi lasa ochii in pamant*

- Asa credeam si eu. * fac cativa pasi * Cabana Zeus la masa! *tip.

Ajungem la pavilionul de luat masa si mancarea apare in farfurii, o iau si o dau pe toata ofranda zeilor. Nu am pofta de mancare.

- Pentru zei! * soptesc *

Ma intorc la masa. Privesc rapid spre masa lui Apollo pentru a vedea ca deja se uita la mine. Ii simt privirea studiindu-ma. Fiori imi trec pe sira spinarii.

- Maine dimineata ne intoarcem in Tabara Jupiter. * se pare ca a inceput o discutie interesanta si eu am picat in mijlocul ei *

- Cum adica "ne", Jason?

- Eu, Hazel si Frank.

- Aaaaa da ! Imi pare rau ca pleci. Eu cu cine ma mai antrenez? * fac o fata de catelus *

- Alooo! Eu ce sunt?! Un nimic! * tipa Stefan indignat*

- Nu mai tipa ca surzesc! Auu o sa imi curga sange din urechi handicapatule! Poluezi fonic!

-Ce ai spus! * si arunca cu mancare in mine*

- Handicapat!

- Handicapata!

-Idiot!

-Idioata!

- Prost!

-Proasta!

- Cap patrat!

- Narcisista!

Ma opresc si ma incrunt la el si el la mine. Nu intrerup contactul vizual pana cand Chiron nu se ridica.




Fiica lui Zeus  ~Bianca Rogers~Where stories live. Discover now