|𝝢.8|

8 0 0
                                    

Z učebny jsem odejít jen tak nemohl. Už tak jsem byl ostře sledovaný a lektor jenom čekal, kdy mě načape s mobilem. Na mé štěstí se tak nestalo. S učebny jsem šel s úsměvem a na chodbě skutečně potkal Woongieho. Lehce vyděšeneho.

„Pojď jsem," pevně jsme ho objal, na živo šeptal, že byl jistě dokonalý a následně mu věnoval polibek na líc. Zda ho to uklidnilo nebylo jisté, ale neměl se tu čeho bát. „Tak jdeme domů, ne?"

Bez odpovědi jsem ho rychle objal a obličej schoval na jeho hrudi. ,,Vypadali jako maniaci. Myslel jsem, že mi ublíží nebo znásilní. Aspoň už si tady," špitl jsem a nepatrně se odtáhl, abych mu pohlédl do očí.

,,Je ahoj fešáku. Tebe jsem dnes viděla na Mnetu," zvolala jedna holka a odtrhl a mě od Keonheeho. ,,Odprejskni Keonhee. Je slavnej, takže si ho zabírám. Koupíš mi vše co chci jinak náš vztah fungovat nebude," řekla a chtěla mě políbit. Já se jí ovšem vysmekl a schoval se za Keonheeho.

,,O čem to mluví, lásko?" zeptal jsem se ho vyděšeně.

Jen nepřítomně jsem zakroutil hlavou, abych mu tak dal na vědomí, že to není důležité. Stejně jako další slova, která vycházela s úst dívky jenž marně natahoval své ruce po mém přítel. Jemně jsem proto Woongieho chytil za paži a oboum nám prorážel cestu mezi studenty. Jenom proto, abychom už byli pryč.

„Asi máš první fanynku," promluvil jsem až s dosahu školy, přitom se ohlížel, abych si byl jist, že nás nesledují. Představa, že tohle budu mít na denním pořádku mě nutila pevněji stisknout Woongieho rameno a přitáhnout si k sobě. „Půjdeme domů, musíš být unavený."

,,Spíš bych chtěl být s tebou. V posteli. Tohle přeci musíme využít," usmál jsem se a poukázal jsem na pouta. On se jen usmál, ruce mi dal na zadeček a políbil mě. Ruce jsem mu dal kolem ramen, a když jsme se odtáhli, tak mu pohlédl do očí.

,,Gunmin nás sveze domů, ale musíme chvilku počkat. Jel něco vyřídit," oznámil jsem mu a on jen přikývl. ,,Napíšu mu." dodal jsem.

Happy boy:
Hyung kde jsi?
Jestli sleduješ Gunhaka a Dongjua tak si se asi zbláznil.

Gunimin:
Ne
Protože to nemá cenu
Z nikým Vás!
Jsem cc pět minut od vás

Happy boy:
Má hyung.
Taky mají právo být šťastný.
Keonhee ti jako můj přítel nevadí, ale Gunhak jako Dongjuuv přítel ano?
Oba jsme tvoje děti, tak to dopřej i jemu^^.
Hele já o to přišel s Keonheem po pěti měsících.
Nemusíš mít strach^^.

Gunimin:
...
Uvědomuješ si co si právě napsal?
JÁ JSEM S NÍM PROBLÉM MĚL A KDYŽ MĚ VYTÁČÍ TAK STÁLE MÁM
A k té druhé věci...
JE NIC NEBRZDÍ JAKO TEBE A TVŮJ STAV
Takže nemám mít strach?
Pfff
Jdu si hledat lepší děti
Dongmyeong bude dobrý kandidát...

Happy boy:
Mami no tak.
😭😭😭😭
To bolí.
Ty nás nemáš rád? 😭😭
Ani mého daddyho? 😭😭😭

Gunimin:
Ne! A dejte mi už pokoj s tou provokací
Chyťněte si taxi
Ale se mnou nejedete!
Zdar!

Happy boy:
Mami😭😭😭😭
Fajn tak já udělám cokoliv abys byl šťastný.
Nechci o tebe přijít hyung
Mami odpověz prosim😭

𝗧𝗁𝖾 𝗗𝖺𝗋𝗄 𝗢𝖿 𝗛𝗈𝗉𝖾 [𝙷𝚠𝚊𝚗𝙷𝚎𝚎] 𝗕𝗢𝗢𝗞 𝟐Where stories live. Discover now