Κεφάλαιο 20

15 1 0
                                    

"Δεν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζεις...Απλά όταν είχες αμνησία είχες γίνει ακόμη πιο ενοχλητική και ως συνήθως εγώ έπρεπε να τρέχω από πίσω σου..." λέει και γυρίζει την πλάτη τους προς το μέρος μου για να φύγει.

Παρατηρώ τους μύες του που κουνιούνται μόνο και μόνο με την απλή κίνηση του χεριού του. Κάνει δύο βήματα και γυρίζει ξανά προς το μέρος μου πιάνοντας με να θαυμάζω τον κωλαρακο του.

"Και για να έχουμε καλό ερώτημα....εσύ πως την είδες αυτήν την φωτο;;;" λέει κοιτώντας με ένα περίεργο βλέμμα.

Τι του λέμε τώρα κατερινα;;; 《να μωρέ μπήκα στο δωμάτιο σου και έψαχνα παντού για να βρω το ρούτερ και το βρήκα και έφυγα...》ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!

"εεεε; αααα! Να μωρέ έχω mb" είπα ψέματα παίζοντας αμήχανα με τις τούφες από τα μαλλιά μου και το κορδόνι του φούτερ μου.

"Ααα..." απαντά απλά και φεύγει.

Ουφφφ ευτυχώς το'χαψε!

Παίρνω μια βαθιά ανάσα και ανεβαίνω τις σκάλες. Ανοίγω την πόρτα από το δωμάτιο μου και αρπάζω μια ζακέτα από την ντουλάπα. Φοράω τα λευκά fila μου και προειδοποιώ τον βλάκα. "ΒΛΑΜΜΕΝΟΟΟ ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩΩ" φωνάζω έξω από την πόρτα του και κατευθύνομαι προς τον κάτω όροφο.

Δεν πήρα καμία απάντηση όπως το περίμενα και καθώς άνοιγα την πόρτα για να βγω έξω το κινητό μου άρχισε να δονείται.

"Ελα ρε βλάκα" λέω στην Χριστιάνα που καλούσε. "Που είσαι σε θέλω" λέει γρηγορα και στρυφογιριζω τα μάτια μου. "Πολλοί με θέλουν αλλά δεν γίνεται να με έχουν..." Λέω σαρκαστικά και πάω στοίχημα πως τώρα χτύπησε το πρόσωπο της με το χέρι της.

"Εννοώ θέλω να σου μιλήσω...ελα στην παραλία τώρα! Είναι σημαντικό" λέει και συμφωνώ αφού της πω πως κι εγώ εκεί πήγαινα.

Τι εννοούσε όταν είπε σημαντικό; καμία βλακεία θα έκανε πάλι!

Περπατούσα αργά καθώς το μυαλό μου είχε κολλήσει σε μια και μόνο εικόνα. Στην εικόνα που ο βλάκας χαμογελούσε σήμερα. Αχχ αυτά τα λακακια βρε παιδί μου. Μερικές φορές θέλω απλά να τον φιλήσω ενώ άλλες είναι τόσο κόπανος που θέλω να τον σκοτώσω. Τι διπολικοτητα που έχει και αυτό το καημένο.

Η συμπεριφορά του με μπερδεύει αφάνταστα. Είναι τόσο περίεργο που στην αρχή νόμιζα πως νιώθει ξες κάτι για εμένα. Το έδειχνε που και που...προσπαθούσε να με πλησιάσει και διάφορα. Ενώ τώρα; δεν θέλει ούτε καν να με βλέπει. Γιατί όμως με φιλάει αφού δεν με χωνεύει; γιατί μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο από τότε που ήρθα σπίτι του; μια ειναι τόσο κακος που τον φοβάμαι ακόμη κι εγώ ενώ από την άλλη γίνεται ρε φίλε τόσο καυλα.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 21, 2023 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Bitch I'ts Hurts? Where stories live. Discover now