Κεφαλαίο 19

81 15 9
                                    

Ένας Άλεξ χωρίς μπλούζα και χτυπημένος παντού ξεπρόβαλε στο δωμάτιο μου χωρίς καν να χτυπήσει την πόρτα. Το οινόπνευμα είχε ήδη μπει στο αίμα μου κάνοντας τις αισθήσεις μου πιο έντονες και το μυαλό μου σχεδόν αναίσθητο. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να σκουπίζω το χέρι μου γιατί το αίμα λέρωνε την κίτρινη φούτερ του bieber.

Για κάποιον περίεργο λόγο, μόνο μια μπύρα κατάφερε να με κάνει να ζαλιστω. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό. Για να ζαλιστω χρειαζόμουν τουλάχιστον 5 με 6 μπύρες. Τι στον πούτσο είναι αυτό που κατέβασα πάλι;;

"Τι σκατα έκανες παλι;" Ή φωνή του βαριά και εκνευριστική όπως πάντα. Το μόνο περίεργο ήταν πως ακουγόταν κάπως διαφορετική από τις άλλες φορές. Ισως πιο βαρια απο οτι συνήθως. Μάλλον είχε πιει και αυτός..

"Να μην σε νοιάζει" είπα επιθετικά και παραπατώντας μπήκα στο μπάνιο.

Έβαλα το χέρι μου κάτω από το νερό και έκλεισα τα μάτια μου σφιχτά. Ξερω την αίσθηση του πόνου. Του γνωστού πόνου. Το χέρι μου ήταν κατακόκκινο από την πίεση του νερού και από το αίμα που έβγαινε σαν χείμαρρος από το τις πληγές.

Όταν το νερό άρχισε να παίρνει ξανά την διάφανη μορφή του έβγαλα το χέρι μου και το σκούπισα με λίγο χαρτί. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια δεν λένε; ε κάπως έτσι είμαι κι εγώ όσον αφορα τον αυτοτραυματισμο.

Μετά από πολλές προσπάθειες βγηκα σώα από το μπάνιο και είδα τον Άλεξ ξαπλωμένο στο κρεβάτι μου σαν χταπόδι. Ακόμα εδώ είναι αυτός;

"Σ-σήκω *λοξιγκας* ηλίθιε *παύση* θ-θελ-λω *τραυλισμα* να κοιμηθώ" είπα και έπεσα στο κρεβάτι δίπλα του.

"Μμμμ" ήταν το μοναδικό που είπε και τύλιξε τα χέρια του γύρω από την μέση μου με αποτέλεσμα να με φέρει πιο κοντά σε αυτόν. "Τ-τι κάνεις;" ρώτησα ενώ ένα κύμα ηλεκτρισμού διαπερνούσε το σώμα μου. Αχχχ κοιλιακοί ακουμπούσαν την πλάτη μου.

"Σςςς κερασάκι κοιμόμαστε τώρα" είπε και έβαλε το κεφάλι του κοντά στον λαιμό μου. Ένιωθα την καυτή ανάσα του με την μυρωδιά μέντας να πέφτει στον λαιμό μου κάνοντας όλο το σώμα μου να ανατριχιάζει. Για κάποιον λόγο η ανατριχίλα που μου προκαλούσε έκανε το σώμα μου να τρέμει πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρη πως το κατάλαβε, γι'αυτόν τον λόγο έδωσε ένα πεταχτο φιλί στον λαιμό μου κάνοντας αισθητή την παρουσία από το ατσάλινο σκουλαρίκι που είχε στα χείλη του.

Οι χτύποι της καρδιάς μου αυξήθηκαν επικίνδυνα μα, για κάποιον λόγο τα μάτια μου έκλειναν ασυναίσθητα από την ζεστασιά που μου χάριζε ή αγκαλιά του.

The Bitch I'ts Hurts? Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang