Κεφάλαιο 3

240 30 12
                                    

Με ξανατραβαει από το χέρι και με πλησιάζει. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά αλλά δεν φοβάμαι

Πλησιάζει και ψιθυρίζει στο αυτί μου "Δεν είναι καλό να βρίζεις έναν άγνωστο"  η καυτή ανάσα του χτυπάει το βρεγμένο μου δέρμα και με κάνει να ανατριχιάζω.

Είναι τόσο ωραίο αυτό αλλά δεν υποκύπτω! Του δίνω ένα δυνατό χαστούκι και τον σπρώχνω από κοντά μου.

"Δεν είναι καλό να την πέφτεις σε άγνωστες" λέω και αμέσως απομακρύνομαι.

Τον βλέπω να χαμογελάει και να με κοιτάει. Μα καλά βλαμμένος είναι αν ήμουν στην θέση του θα με είχα σκοτώσει.

[...]

Πάω στο σπίτι και ευτυχώς αυτή λείπει.

Ανεβαίνω στο δωμάτιο μου και πάω να κάνω ένα μπανάκι.

Βγαίνω και φοράω ένα μαύρο τζιν με μία κόκκινη κοντή μπλούζα. Μου αρέσουν τα κοντά αναδεικνύουν το σώμα μου. Αντιθέτως μισο τα κοντομάνικα γιατί πρέπει να καλύπτω συνέχεια τα σημάδια.

Παίρνω μια κουβέρτα, ένα πακέτο τσιγάρα και μια βότκα. Πάω στο μπαλκόνι μου και κάθομαι στον καναπέ.

Βάζω ένα τυχαίο τραγούδι να παίζει και αράζω. Σκέφτομαι όλα αυτά που έγιναν και δακρύζω...

Πλησιάζω στα κάγκελα και βλέπω το έδαφος. Είναι αρκετά ψηλά αλλά δεν νομίζω να πάθω τίποτα αν πηδήξω.

Δεν ξέρω τι έχω... απλά κάποιες φορές εχω τόσο μεγάλη ανάγκη να κάνω κακό στον ευατο μου και άλλες δεν ξερω γιατί τα κάνω αυτά. Δεν ξέρω γιατί έχω τάσεις αυτοκτονίας...Θελω να ειμαι φυσιολογική όπως όλοι οι υπόλοιποι μα πάντα νιώθω απομακρυσμένη από όλους και από όλα. Όσο κακία κι αν φαίνομαι δεν είμαι έτσι! Όλοι νομίζουν πως ειμαι το πουτανακι του σχολείου και το κακό κορίτσι αλλά αυτό δεν είναι η πραγματικότητα! Ίσως να συμπεριφέρομαι με κακία αλλά το κάνω μόνο και μόνο επειδή φοβάμαι.... Ναι όσο περίεργο κι αν ακούγεται φοβάμαι, φοβάμαι μην πληγωθώ Όχι τίποτα άλλο. Κανείς από όλους όσους με κράζουν δεν με πλησίασε για να μάθει πραγματικά πως είμαι...αυτό με κάνει να ειμαι κακια μαζί τους! Δεν ξέρουν τι ειμαι και βγάζουν συμπέρασμα... Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως όλα αυτά τα κάνω επειδή ΠΟΝΑΩ! Πονάω ΠΟΛΥ! Κάποιες φορές απορώ γιατι είμαι έτσι;...γιατι Δεν είμαι σαν τους άλλους; ξέρω πως η διαφορετικότητα είναι ωραία μα πολλές φορές καταστροφική! ο μόνος άνθρωπος που έχω είναι η Χριστιάνα...

The Bitch I'ts Hurts? Where stories live. Discover now