---1---

3K 195 97
                                    

Selam canlar!!
Yeni bir kurguyla geldim. Hatam olursa söylemekten çekinmeyin. Sizi seviyorum 💜
***
Annemin hazırladığı kahvaltıyı yaptıktan sonra çantamı koluma taktım. Masanın üzerinden aldığım telefonu çantamın cebine yerleştirdim.

Aynadaki görüntüme bakıp saçlarımı düzelttim ve evden çıktım. İkinci Dönemin son haftalarıydı ve artık sadece bir tane yazılı kalmıştı. Yazılı olmasaydı bile okula giderdim çünkü okulda boş boş arkadaşlarla takılmak hoşuma gidiyordu. Çok arkadaşım vardı ama samimi olduğum insan pek yoktu.

Gelen otobüsün durması için elimle işaret vermiştim. Otobüse bindim ve her zamanki yerime oturdum. Elime tekrar telefonumu aldım ve karıştırmaya başladım. Gelen bir kaç günaydın mesajına cevap verip tekrar telefonu kapattım. Okula geldiğimde kapının önünde bekleyen bizimkileri gördüm. Hepsini selamlayıp sırama geçtim. Bugün Kimya yazılısı vardı ve ben kimyayı bir türlü sevemiyordum. Sayısalı seçtiğim için pişmanlık duysam da bir şey yapamıyordum. Çünkü artık on ikinci sınıf oluyordum.

Saatler geçti ve kimya yazılısı saati geldi. Bizim okulun sınav düzeni biraz farklıydı. Bütün on birinci sınıfları karıştırıp farklı sınıflara dağıtıyorlardı. Ben de dokuzuncu sınıfların birinde girecektim sınava.
"9-D Sınıfı." Elimdeki yazan sınıfa doğru yaklaştım ve kapının önünde asılı oturma düzeni listesine baktım. Duvar kenarı üçüncü sıra.

Sıraya yerleştim ve yazdığım kopyayı nereye koyacağımı düşünmeye başladım. Sıranın altındaki deftere uzandım ve kapağını açtım. Sadece birkaç resim karalanmıştı. Bu resimler çok güzeldi. Çizen kişi de baya yetenekli olmalıydı. İsmi tanıdık geliyordu. Gökçe Karan. Törenlerde sürekli şiir okuyan kızdı bu. Sesi gerçekten güzeldi. Sayfada yazan cümleye takıldı gözlerim.

"Seni senden habersiz seviyorum." Gülümsedim. Ne güzel bir cümleydi öyle. Bende onu mutlu etmek için bir cümle yazdım deftere.

"Seni çok seviyorum. Hep umutlu ol..."

***
Bu hikaye gerçek mi diyeceksiniz?
Buna yanıt veremeyeceğim. Sadece okuyun ve mutlu olun. Bu Gökçe ve Yağız'ın hikayesi.

Not: Okuduğunuz karakter Yağız. Çok kişi karıştırıyor...

Oy vermeyi unutmayın! Yorumlarınızı bekliyorum:)

Sizi seviyorum^^

Gökyüzüm SenWhere stories live. Discover now