6

1K 122 45
                                    

~~ Най-напред искам да благодаря на всички ви, които отделяте време да четете историята ми <3 Всичките коментари и вотвания означават света за мен и искам да ви се отблагодаря с нова глава <3

Продължавайте да изразявате мнението си в коментарите, защото то е от изключителна важност

П.С. Качвам всеки ден или през ден, надявам се да продължавате да следите историята<3

Приятно четене <33333333333333333333333333333333333333333

lofe

~~~

Седях на скамейката във физкултурния салон, наблюдавайки как съучениците ми се раздават, играейки любимия си спорт.

Половината играеха баскетбол, а другата половина волейбол. Аз лично съм предпочитател на баскетбола, но ако трябва да съм напълно искрен - предпочитам го само, защото ненавиждам волейбола.

Винаги кифлите, начело с него, се бутат на волейболното поле. Играл съм с тях точно два пъти и повече няма да повторя.

Беше в началото на първата ми година тук и все още не познавах никой. В старото ми училище не съм играл много волейбол, но все пак имах идея как се удря топката. Или поне така си мислех.

Накратко - изпуснах топката няколко пъти, като така си спечелих гневния поглед на русата кифла, която я знам що за стока е още от детската. (Слава на всички богове, че беше в другата група.)

От тогава реших, че не си заслужава да се бутам да играя волейбол и простичко се обърнах към баскета.

Та както винаги играеше волейбол рамо до рамо с него, мисля тя че е най-дълго задържалата се. Не, че докато са заедно той не спи с други де, но доста често се връща при нея. Казваше се Рейчъл.

Не беше с лош външен вид, но в сравнение с мен се губеше назад в класацията, не че нещо. Естествено руса, а още по-естествено тъпа, беше спечелила малкото приятелче в гащите му.

Язък, аз бях спечелил само навехнат глезен.

Погледа ми следеше волейболната топка, която прескачаше над мрежата и срещаше ръцете на съучениците ми, готови да я изпратят обратно при другия отбор.

Топката стоеше във въздуха известно време, без да стига очертанията на полето на нито един от отборите, когато изведнъж беше запратена толкова силно надолу, че ударът ѝ със земята отекна из целия салон.

I'm not gay, Tae! (vkook F.F.) ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat