Curly Hair | Breathe

599 112 61
                                    

Aralık 2019
Saat 12.31

Lucas

Okulun geniş kafetaryasına adımlarımı atarken, herkesin gözünün üzerimde olduğunu biliyordum. Dilimi dişlerimin üzerinde gezdirip, her zamanki masama yayıldım ve arkadaşlarım önüme otururken, kafeteryayı izledim.

Gözlerimi hapis alan bir çift büyük gözle beraber, kaşlarımı şaşkınlıkla çatarak duruşumu dikleştirdim.

Yine o kız.

Kızın gözleri, benden saniyesinde ayrıldığında, onun gerçekten de tanıdık olduğunu fark etmem, uzun sürmemişti. "Luc," diyerek bana seslenen Tae Yong'a döndürdüm gözlerimi.

Söylemesi için başımı sallarken, tek kaşını kaldırıp alayla güldü. "Şu sıralar biraz farklısın..." söylediğinin nereye çıkacağını bildiğim için, usanarak dudağımı şişirdim ve ayağa kalkmak için hazırlandım.

"Bizim buz prensimiz âşık mı oluyor yoksa!?" Söylediği cümleden sonra, komikmiş gibi bir kahkaha patlatırken, canımı sıktığını fark edip hızlıca masadan kalktım.

Adımlarım nedensizce o kızın masasına doğru giderken, içimden birkaç duygunun ona doğru çekildiğini hissettim.

Masasına herkesin tuhaf bakışları eşliğinde oturmadan önce, ellerinin arasında buruşturduğu kâğıdı görmüştüm.

Elleri satır, gözleri şiir, diye düşünmeden edemedim kendimi.

Kimdi bu kız?

Masaya kurulan bedenimle sertçe yutkunurken, kıvırcık saçlarının yüzüne düşen bir tutamını parmaklarımın arasına alıp, nazikçe kulağının arkasına yerleştirdim. Saçları, olması gerektiğinden fazla yumuşaktı.

"Neden nefes almıyorsun?" Diye sorduğumdaysa, titreyen elleriyle masanın üzerindeki birkaç defteri kaptı ve masadan uzaklaştı.

Bense, o kapıdan çıkana kadar saçlarındaki herbir bukleyi izlemiştim.

''
Neler oluyor? ;D

Wrath and Cassettes | WYH ✔Where stories live. Discover now