Awareness | Soft Voice

769 113 88
                                    

Aralık 2019
07.10

Lucas

Üzerime ceketimi alıp botlarımı ayaklarıma geçirdim ve kapıyı açtım. Aralık ayının soğuk rüzgârı, yüzüme sert bir tokat misali çarparken, gözlerim kapımın önündeki CD ve ufak yusufçuk sembolünde takılı kaldı.

"Ciddi misiniz siz?" Dedim, bıkmış bir sesle. Bunun da bana sırılsıklam âşık olmuş aptal kızların birinden geldiğine emindim.

yusufçuk sembolünü elime alıp inceledim. Saf altın gibi gözüküyordu ve oldukça parlaktı. Nedenini bilmediğim bir şekilde sembolü cebime attım ve CD'yi ellerimin arasına alıp üzerini inceledim.

Pulsatio |  Last 6 month before death...

Kaşlarımı çattım. Neydi bu? Ayakkabılarımı geri çıkardım ve CD'yi bilgisayarıma yerleştirdim. Karanlık bir ekran beni karşılarken, yumuşak ve ince bir ses nefes nefese konuştu. Garip olan şeyse, bu sesin tınısı, beni oldukça rahatlatmıştı.

"Yuk Hei..." Duyduğum isimle yutkunurken, bunun nasıl mümkün olabileceğini düşündüm. Gerçek ismimi, annem dışında bir yabancının nasıl bilebileceğini düşündüm.

Konuşan kızın sesi çatlarken, ağladığını anlayabilmiştim. Siyah ekran kendini güzel Seul manzarasına bıraktı.

"Burası çok güzel, sevgilim..." Her kelimesinde kaşlarım daha da çok çatılıyordu. "Güzel Namsan Kulesi..."  Videoyu çeken yumuşak sesli kız, burnunu çekti ve korkuluğa tutunan elini gösterdi. Ses tanıdık bile olsa, kimin olduğunu anlayamayacağım kadar boğuktu.

"Korkuyorum, Yuk Hei. Neden yoksun?" Videoyu çeken kızın hıçkırık sesleri, iç çekişlere dönerken, ne saçmaladığını sorguladım. Onu tanımıyordum, kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Nasıl yanında olabildim ki?

"Doğru ya, sen kalbini kırdığın kızları ne hatırlarsın, ne de umursarsın ve ben, benim kalbimi nasıl paramparça ettiğini birer birer anlatacağım sana." Aklım, her kurduğu cümlede daha da çok karışıyordu ve beynim uyuşmaya başlamıştı.

"Görüşeceğiz, Yuk Hei. Ve görüştüğümüzde, aşkı isteyeceksin. Ama, ben sana vermeyeceğim."

Video sonlandı.

''
Bölüm başlarına koyduğum şarkılar benim için çok anlamlı. Dinlemenizi tavsiye ederim. :)

Wrath and Cassettes | WYH ✔Where stories live. Discover now