Regret | New CD

637 110 54
                                    

Aralık 2019
Saat 22.54

Lucas

Kapımın önünde bulduğum yusufçuk sembolü ve CD'yi gördüğüm günün üzerinden, 4 hafta geçmişti ve bana mesaj gönderen kız, bir daha mesaj atmamıştı.

Yediğim noodleın boş paketini çöpe attığım sırada, kapı zili çaldı. Merakla kapıya yürürken, kapı deliğinden baktım, ancak kimseyi göremedim. Kapı kulbunu aşağıya çekip kapıyı araladım ve yere koyulmuş bir CD ve yara bandını gördüm.

Demek ki, yeniden başlıyorduk.

Destitutione | Last 5 month before death...

CD ve yarabandını elime aldım ve CD'yi bilgisayarıma yerleştirdim. Karanlık ekran beni karşılarken, ufak bir burun çekme sesi duydum. Yine ağlıyordu.

"Selam, Yuk Hei. Bugün sana kalbimin ilk kez paramparça olduğu anı anlatacağım." Merakla dinlemeye devam ettim, ekran kafeteryayı gösterirken, kaşlarımı kaldırdım.

"Tam burada... tam burada yerlebir ettin beni." Söyledikleri anlamsız geliyordu, kafeteryada yemek yemek ve arkadaşlarımla eğlenmek dışında, hiçbir şey yapmamıştım.

"Kısaca anlatıyorum, Yuk Hei... bir arkadaşımın zoruyla, sana açılmak için yanına geldim. Sana şu an yanında bulunan yusufçuğu verdim ve seni sevdiğimi söyledim. İçimde büyük bir umut vardı. Sonra..." Ne kadar anlatsa da, hiçbir şeyi hatırlamıyordum.

"Seni sevdiğime inanmadın, beni de diğerleri gibi sandın. Sürtük olduğumu söyleyip yüzüme yusufçuğumu fırlattın ve asla geçmeyecek bir yaraya sebep oldun. Arkadaşlarını çağırıp herkesin içinde beni aşağıladın ve sevgilin tarafından itilip tekmelenmemi öylece durup izledin."

"Hatırlamıyorum..." diye mırıldandım, düşünceli bir ses tonuyla. CD'den derin bir nefes sesi yükseldi ve kamera hareket edip duvarda kurumuş olan kanı gösterdi.

"Tabii, merak ediyorsundur... neden hâlâ seni seviyorum diye." Başımı onaylarcasına salladım. Tüm bunlar anlamsız geliyordu. Benden nefret etmesi gerekirken, eğer tüm bunları yaptıysam, nasıl hâlâ beni sevebiliyordu?

"Çünkü, bana o olayları yaşatan kişi, sahteydi. Seni tam olarak 3 buçuk sene boyunca izledim, takip ettim, sevdim. O günkü sen, arkadaşlarının önünde yükselmeye çalışan bir aptaldan başkası değildi. Değil mi, Yuk Hei?"

Sözlerinin, cümlelerinin doğruluğu sinirimi bozarken, ağlayan kısık sesi yeniden kulaklarıma doldu.

"İlk yerlebir oluşumdu. Ama ben, seni umutsuzca sevmeye devam ettim. Bilinmeyen sevgiline ufak bir özür borcun yok mu sence de, sevgilim?"

Video sonlandı.

''
İlk CD başlığı "Pulsatio"nun anlamı: Kalp atışı.

Bu bölümdeki CD başlığı "Destitutione"nun anlamı: Hayal kırıklığı.

Wrath and Cassettes | WYH ✔जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें