₃₄win the pain

6.3K 620 254
                                    

Bölüm Müziği: Imagine Dragons - Believer

"Kovuldum ve işlerin yoluna girmemesinden bıktım."

"Acı! Beni inançlı yaptın. Acı, beni kırdın; inşa ettin. Hayatım, aşkım, enerjim acıdan geldi."

Not: Elimde olsa şarkının bütün sözlerini yazardım. Bölümü okumadan önce videoyu izlemeyi ihmal etmeyin. Şarkı sözleri gerçekten çok güzel. Öpüyoruuuumm!!

-

Eunhee, tek başına kalkıştığı intikam oyununa hazırlanmakta kararlıydı. Çok az süresi vardı. Kendi kendine oluşturduğu zaman çizelgesine göre yapmayı düşündüğü intikam oyununu sadece iki haftaya sığdıracaktı. Yeterli bir süre olmadığını farkındaydı fakat hayatında hiç bu kadar kararlı olmamıştı. İntikam, çoktan gözlerini karartmıştı.

İşe dövüş sanatı öğrenmekle başladı. Kore'de bulunan en iyi hocalardan birini bulması çok zamanını almamıştı. 

"Size iki haftada dövüş sanatı öğretmem imkansız. Çok sıkı çalışmak zorundasınız." 

"Sadece kendimi koruyabilmek istiyorum."

Bay Lee, Eunhee'nin gözündeki hırsı görebilmişti. Biraz düşündü ve ekledi. "Her gün tam altı saat çalışacağız."

Başlayan sıkı tempo ile çoktan iki günü devirmişlerdi. Eunhee, ilk günkü gibi değildi. On iki saatlik çalışma bile onu oldukça güçlendirmişti. Tam olarak yeterli değildi fakat iki haftada istediği boyuta gelebileceğini inanıyordu.

Dövüş sanatına devam ederken her gün spor yapmayı ihmal etmiyordu. Geçen süreyi boşa harcamamak için artık plan yapmaya karar verdi. Gece binadaki herkesin uyumasını bekledikten sonra gizlice odasından çıkarak bilgisayar odasına ulaştı. Bilgisayarların şifresini Hoseok'a yardım ettiği dönemlerden hatırlıyordu. Onları açmak çok zor olmamıştı. İşe Seung'un evini çeken kameralara erişmekle başladı. Evin etrafındaki her korumayı an be an izledi. Korumaların saat kaçta nöbet değiştirdiğini, kaç koruma ve ne tür silah bulundurduklarını not etti. Bunu her gece gizlice bilgisayar odasına girerek not etti. Bazı günlerdeki değişimlerin altını karaladı.

Sıra Seung'un evine nasıl gireceğini planlamaya gelmişti. İçeri girdiğinde olası bir durumda nasıl kaçacağını, hangi girişini kullanacağını defterine not aldı. Evin krokisini yazıcıdan çıkartarak kaçış yollarını yuvarlak içine alarak her gün tekrar etti. Güvenliğini ve işin sorunsuz halledilmesini önde planda tutmaya çalışıyordu.

Her gece Seung hakkında ipuçları aradı. Ailesi olup olmadığını araştırdı fakat hiçbir kanıt bulamadı. Araştırmalara devam ederken uyku sorunu olduğunu, her gece uyumadan önce hap kullandığını öğrendi. Kameralar odasının balkonunu çok net görüyordu. Görüntüyü büyüterek Seung'un odasının içini görmeye çalıştığında -tam net göremese de- komodinin üzerinde ilaç kutularına benzer ipuçları buldu. Bulduğu her bilgiyi not etmeyi ihmal etmedi.

Her gece süren gözlem sürecini daha yakından tamamlamak için Seung'un evine gitmeye karar verdi. Aldığı dürbünüyle tam Seung'un yatacağı vakitlerde korkulukların ardından kalan ağaca çıkıp izlemeye koyuldu. Seung, yatmaya hazırlanıyordu. İlk başta yatağına oturdu ve bardağına su doldurdu. İlaç kutularından birini açarak avucuna döktü. Ağzına yuvarladıktan hemen sonra suyu içerek yatağına uzandı. Eunhee, beline sıkıştırdığı defteri çıkararak uyku sorunu olduğunu yazdığı notun yanına tik attı. Artık emindi. 

Kill My Pain | Jeon JungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin