Yeni bölümden kısacık bir alıntı:)

21 3 2
                                    


Boğazını temizledi, parmaklarını gitarın tellerine vurdu. Ezgi, etrafı sarmaya başladı, gözlerime doğru bakarak şarkıyı söylemeye hazırlandı. Afalladım, Hayır böyle olmazdı o zaman hiç söyleyemezdim.

İlk o söyledi. Tutuldum. İlk duyduğum sesten daha farklı daha canlı ve muhteşemdi. Öylece durmuştum. Ses tellerinin bir ara titremesi, bu şarkıyı gerçekten çok güzel yapıyordu. Ve sıra bana gelmişti. Sustum, o çalmaya devam etti. Ben yine sustum o ise yine çalmaya devam etti, durmadı. Yine sustum, böyle devam etti. Bana bakmayı ise hiç kesmedi. Gözlerini bir kez kapatıp, söylememi istedi cesaret vermeye çalışıyordu. Sonra hiçbir şey demeden kendisi söylemeye başladı. Ben ise tepkisizce bakıyordum. Etrafımızda sadece 4 kişi vardı. Ama ben feci bir şekilde heyecanlanmış, kaskatı kesilmiştim. Yine de bozuntuya vermeyerek şarkıyı kendisi bitirmişti. Sabaha kadar onu böyle dinleyebilirdim. Sesi insana huzur veriyordu öyle ki karşı masada oturanlar sohbeti kesmiş Aliyi dinliyorlardı. Şarkı bitti ama ben değişmedim. Dudaklarını ince bir tebessümle kıvırarak, " Bir kez daha deneyelim." dedi. Bir nefes soludum akabinde başımı salladım. Tekrar söylemeye başladı, bu sefer yapabilirdim. Bana sıra gelmesini beklerken göle doğru bakmaya başladım. Bu daha iyi hissettirmişti beni.

Ve işte sıra bendeydi. Sadece birkaç salise kaybederek, akabinde şarkıyı söylemeye başladım. Kendimi bu gölde yalnız düşünüyordum, ailemin bir yerlerde mutlulukla beni dinlemelerini hayal ederek. Bu sefer yapabilmiştim. Ona doğru döndüm, nakaratı beraber söylemeye başladık. Birbirimize bakarak.


Yeni bölümü en kısa zamanda yayınlayacağım arkadaşlar. Lütfen kusuruma bakmayın:(

Düşlerimi Yıldızlara AsarımWhere stories live. Discover now