Kakashi📕

1K 68 2
                                    

Ki volt ez az anbu? Ismerős volt de tippem sincs ki lehetett. Hajat összekötve is már derekáig ér ami..hát mit is ne mondjak elég vonzó. De! Ezt akkor is jelentenem kell a Hokagénak. Nem engedhetünk be egy idegen anbut akit eddig sohase láttunk a faluba csak úgy. Meg mivan ha Orochimaru egyik leszármazottja? Akkor meg mégjobban figyelnünk kell rá mivel Sasuke nyakán lévő átokbillog ezt megérezné. Arra meg semmi szükség,hogy Sasuke megint meglógjon. Ígyis már szökött ninjának számít aki elárulta hazáját,hogy meg kapja azt az erőt és hatalmat mellyel legyőzi Itachit és Narutót is. Igyis,Orochimaru már húsz százalékossan sikerrel járt! Nah nem,azonnal vissza kell mennünk a faluba.

-Srácok,pakoljatok. Vissza megyünk a faluba. - jelentettem ki sűrgössen a dolgot. Értetlenül néztek már mindhárman majd persze Naruto kiváncsisága most se fogta vissza magát.
-De hát,sensei. Ha most visszamegyünk a faluba akkor ezt a küldetést elvesztettük. Mégis miért mennénk vissza?! - kapta fel a vízet.
-Naruto..te egyáltalán nem éreztél semmi furcsát amig itt voltunk az éjjel? - tettem fel egy fogóskérdést melyre egyikük se válaszolt - Vissza kell menjünk a faluba,beszélni valóm van a Hokagéval.

Bele eggyeztek. Össze szedtük a cuccainkat és a legrövidebb úton elindultunk Konoha felé. Ezt a dolgot egyáltalán nem zárhatom el magamba,szólnom kell neki mivel ha nem akkor még baj lehet belölle. De,ha kételkednének is a nálam található tűket amiket felémdobott elraktam. És azt ki tudják elemezni,hogy honnét származik és,hogy van-e benne valami féle méreg vagy ezek. A faluba érve elköszöntem Narutóéktol és egyszerre a Hokage felé vettem az irányt. Be kopogtattam irodája ajtaján.
-Gyere. - mondta.

Beléptem. Könyvek és tekercsek ezrei voltak az asztalan. Székkel nekem hátat mutatva nézett ki az ablakon figyelve a falut.
-Történt valami Kakashi? - kérdezett rá. Megfordult. Szőke haja háttul összekötve volt,elöl pedig két tincset kibontva hagyott. Szemei gesztenye barnák voltak. Igen,ő egyike a híres shinobiknak. Ő maga Tsunade,a híres gyógyító.
-Idegen anbut láttam az erdőben a faluhoz közel.
-Anbut? Hogy lehetett idegen? - kérdezett vissza.
-Hát úgy,hogy sohase láttuk az évek alatt. Vagy szinte soha! Az anbu maszkja is ismeretlen volt. - kimondottan ilyesztő volt.

Tsunade összekulcsolta két kezeit és felkönyökölt az asztalára. Látszott rajta,hogy elgondolkodott a dolgon.

-És hogy nézett ki? - kérdezte.
-Fhu,haja narancssárgás volt mely összekötve is a derekáig ért. Meg ahogy láttam lány volt. Maszkja macska vagy épp tigris lehetett. Jah és igen,profi mozdulatokkal tudja használni a tűket melyeket használt. - tettem le asztalára az elhozott tűket.

Nézegetni kezdte a tűket majd elrakta egy dobozba.

-Köszönöm Kakashi. Holnap reggel két anbu csapatot és 5 jonint küldök utánna. És az egyikük között te is ott leszel. - vázlatozta fel tervét.

Bólintottam majd elhagytam az irodáját. Visszafelé Narutóval és Shikamaruval futottam össze. Intettem nekik akik értetlenül néztek utánnam miután elmentem mellettük.  Kiérve az épületből a házak tetején hazaugráltam mivel semmi kedvem nem volt ismerős emberekkel összetalálkozni. Be érve lakásomba ledobtam a hátamon elhelyezkedő táskát,levettem cipőmet majd a fürdőm felé vettem az irányt. Levetve ruháimat feküdtem bele a forró kádba. Kinyitottam könyvemet és ott maradtam. Már csak arra lettem figyelmes,hogy csöngetnek az ajtómon. Egyszerre kipattantam a kádból,felöltöztem maszkot húztam arcomra és kinyitottam az ajtót. Tsunade volt az ajtóban. Betessékeltem és megkínáltam a kedvenc italával.
-Mi okból jöttél felém? - kérdeztem kiváncsiságból.
-Erröl a titokzatos anburól szeretnék veled beszélgetni. - szürcsölt bele italába - Volt valami furcsa dolog vele?
-Hát ha azt lehet annak nevezni,hogy egy kérdésemre se válaszolt és csak jobb szemével pillantott felém akkor igen. Csak ezek voltak.
-Értem. És mit gondolsz,ismerhet téged? - folytatta.
-Nem hinném. Honnan ismerne? Sose látott még! - húztam meg az én kis körömet is.
-Kakashi,téges még Csillagrejtekben is ismernek mint a híres másoló ninja. - ekkor magam elé köptem az épp számban lévő alkoholt.
-De vicces vagy Tsunade. - töröltem le az asztalt.

Este kilenc lehetett már mikor Tsunade végre elment. Hogy ez mennyit tud beszélni.. Bementem a hálóba majd felkapcsoltam a villanyt és olvasni kezdtem.

Másnap reggel van már. Meg ittam a reggeli szokásos fekete teámat,felöltöztem és útnak indúltam. Az első ember voltam aki kiért a városkapuhoz így annak nekitámaszkodva elővettem könyvem és olvasni kezdtem. Majd megérkeztek a többiek is.
-Te már kora reggel olvasol? - kérdezte Anko.
-Míg rátok vártam,két fejezetet is elolvastam. - válaszoltam kérdésére.
-Ne civakodjatok,menjünk. - jelentette ki egy madár maszkos anbu. Díjaztam az ötletét,haladjunk. Kiváncsi vagyok ki ez az anbus és honnét ismer.

Elveszett Szerelem❤ 1. Évad [Kakashi ff.] ✅Where stories live. Discover now