Kakashi📕

1.4K 71 31
                                    

Hm.. tényleg elég megrázóak ezek a könyvsorozatok.
- Ideje lenne aludni már,holnap nagy nap vár a srácokra. - kapcsoltam le a fejem feletti lámpát.
- Hm! Már hajnalodik? - néztem ki az ablakon. Halkan felnevettem majd kikeltem az ágyból egyenessen a konyháig. Készítettem egy forró fekete teát,felöltöztem és elindultam a faluba. Ilyenkor jó,hogy az ember már kora reggel kinyitja a könyvesboltot. Nincsenek sokan és még minden példányból van egy.
-Jó napot, Flaum.
-Jó reggelt,Kakashi sensei. Csak nem kiolvasta már a könyvét?
-De bizony uram..öhmm a sorozat következő része már kapható nála?
-A szerelmi háromszögre gondolsz?
-Igen Flaum.
-Tessék fiam. - nyomott a kezembe egy narancssárga borittóju könyvet.
Kifizettem és elhagytam az üzletet. Késöbbiekben a Hokage hivatott egy küldetéssel.
-Kakashi,ma egy C osztályú feladatot kap a csapatod. -  kezdte el mesélni a részleteket.

*micsoda? Egy C osztályú feladatot 3 chuninnak? Habár belőlük ki indúlva képesek lesznek rá,Naruto a fékezhetetlen,Sasuke a csendes.. és nem utolsó sorban,Sakura a gyógyító. Elég egy szép csapatot alkotnak ők hárman. Persze ezt mind az én taníttásaimnak köszönhetően.*

Megint vagy 15 percet kések a megbeszélt időnél. Na remek,mondjuk már hozzá szokhattak volna ennyi idő alatt,hisz már chunin-ok. Igaz nem nagy cucc de eléggé megszenvedtek érte. A küldetés első helyszine ahol kezdődött volna az egész ugyanannál a régi hídnál volt mint egy pár mikor még geninek voltak. Tőlük távol megálltam egy magas fa lombozatában,hogy megfigyeljem őket mennyire is idegeskednek amiatt,hogy újra kések. Naruto látszatra ugyanúgy nyugtalan,Sakurát meg az idegesíti ahogyan ő nyugtalan. Sasuke meg...hát igen..ő Sasuke. Áll ott támaszkodva a híd kerittésének aztan néz ki a fejéböl. Nem zavartatja magát.

- Sziasztok,bocsássatok meg a késésért közbe jött valami.. - próbáltam mentegetőzni.
-Nah végre már hogy ide ért Kakashi sensei! Hol késlekedett?? - kapta fel a vizet Naruto.

-Nyugalom, a Hokage megbízott ma minket egy C osztályú küldetéssel. A feladat az,hogy Avarrejtek és a falvai között kell le ellenőriztetni az erdőket ugyszint vele együtt a falvakat is,hogy nem e találunk ellenséges embereket vagy teremtményeket. És igy Naruto,a kérdésedre a válasza az,hogy a Hokagénél voltam. - többet sose.

-Egy C osztályú küldetés....NEKEM LEGALÁBB B KELL SÉRÓBÁRÓ! - kapta fel a vizet Naruto.

*nem is lepődöm meg,hogy Narutonak egyszerre nem tetszik,de...Sasukénak még inkább. Sakurának meg mindegy. A csakrakrontolljának gyorsasága jelenleg túlhaladja Sasukéjét és Narutójét is. Hasznos lány lesz belölle.*

-Mi lenne ha egyszer befognád a pofád Naruto? - kérdezte Sasuke.

Nah igen,ezek állandóan megeszik egymást. Nincs olyan nap,hogy ne veszekednének..de ennek ellenére a legjobb barátoknak számítanak ők ketten. Történk mikor harc közben Sasuke megsebesült,elég rendessen és csak Naruto tudta megvéddni. A Kilencfarkú csakrája Narutoban akkor jön elő mikor a kék csakrája elfogyott. És ilyenkor ezt a csakrát arra használja, hogy megvédje a szeretteit. Sok esetben ilyenkor Sasukét. Mindegy is.

-Srácok,ne veszekdjetek. Ideje indúlni.

Kis idő után végre lenyugodtak a kegyeik és elindult az erdő felé. Naruto es Sasuke elöl mentek,szinte versenyeztek,hogy ki menjen elöbrébb,ki legyen a vezető legelöl. Ellenbe Sakurával. Ő szépen csendbe jött mellettem míg én a könyvemet olvastam. Nem zavartatta magát. Pár perccel késöbb zörelyt hallottam a fák között. Megálltam.

-Sensei, valami baj van? - kérdezte Sakura.

-Zörejt hallottam a fák között. - válaszoltam kérdéseire.

Ekkor egy madár repült fel az égbe a lombok közül.

-Csak egy kismadár volt az sensei. Menjünk tovább. - mondta Sakura.

Még a lombokat figyeltem de bólintottam Sakura mondatára. Kinyitottam újra könyvem és sétaltunk tovább. De mégis,éreztem egy ismeretlen csakrát a fák között. És az nem lehetett a madáré... Fura..

Az első falu ahol meg álltunk egy elég csendes hely volt. Alig volt ember ki az utcán járkál. Mai nap itt maradunk. Szállást kell keresnünk,a mai nap nem lesz elég,hogy bejárjuk Avarrejtek legközelebbi falvait úgy,hogy estére haza is kell érnünk. Ezt feleljtse el a Hokage is.

-Gyerekek,éjszakára itt maradunk. - tudod ki fog visszagyalogolni.

-Hogy hogy Kakashi sensei? - kérdezett vissza Sakura.

-A Hokage parancs az volt,hogy járjuk körbe Avarrejtek legközelebbi falvait de ezt mind egy nap alatt nem tudnánk megtenni. Így minden nap más faluban szállunk meg. Meg amugyis, kinek van kedve kora reggel felkelni es 20 kilómétert sétálni egy faluig aztán este vissza... - meséltem nekik kínjaimat.

Eleinte értetlenül,majd teljes beleeggyezéssel bólogattak. Pár ember volt az utcán mégis oly kedvessen mosolyogtak ránk. Oda mentem egy férfihoz és útba igazittást kértem.

-Szép napot! Merre találok itt szállast egy éjszakára uram?

20 másodpercig nézett rám,mely idő alatt kezdtem kellemetlenül érezni magam,de utánna egy mellék utcára mutatott innen nem messze. Meg köszöntem neki az útba igazittást majd tovább álltunk.

Elveszett Szerelem❤ 1. Évad [Kakashi ff.] ✅Where stories live. Discover now