•2•

1.4K 133 43
                                    

-Вижте,готов съм да ви дам висока сума!-Джехюн повтаряше това вече за трети път.

Баща му стоеше отстрани в пълно мълчание и една ехидна усмивка.Бе накарал синът си да преговаря със семейство На от свое собствено име.И ако обстоятелствата се стичаха по план,всичко би трябвало да е готово да седмица.

-Не разбирам защо го правите?Нямате ли си достатъчно прислужници там?-Господин На се обади докато превключваше каналите.

Не ги разбираше тези хора.Имат всичко,но отново не им е достатъчно.Какво въобще им липсва,че искат да купят цял живот?И за кого въобще ставаше дума?Това не бе нормално.Майката на Джемин-Госпожа Джой,продължаваше да наддава.Трябваше да изкопчи възможно най-много пари.

-Имаме си прислужници,не се тревожете затова.-Промърмори смирено Дже.

-Добре!Колко пари искате?

-Възможно най-много!-Джой продължаваше да нахалства.

Седна в близост до нищо не разбиращия й съпруг,слагайки ръцете си на масата като преплете кокалестите си пръсти,впивайки поглед в бащата на Джехюн.

-Четиридесет милиона долара,в брой,или нищо.-Младото момче постави картите на масата.

Нямаше да позволи на някакви си тъпаци да изцоцат цялата му банкова сметка,заради някакво момче,от което искат да се отървът.Това,което правеше в момента бе глупаво,бе грешно и грозно,но нямаше никакъв избор.

-Четиридесет и пет.

-Четиресет милиона долара в брой,не са ли ви напълно достатъчни за близките десет години?-Джунг-Хо удари силно масата,викайки.

-Казах нещо,четиресет милиона,или нищо.-Дже повдигна рамене.

Бръкна във вътрешния джоб на скъпото си сако,изваждайки три пачки с американска валута.Три,наистина дебели пачки с пари.Очите на семейство На светнаха на мига щом зърнаха парите.

-Добре.Имаме сделка.

Дже хвърли демонстративно парите на масата и погледна алчните хора пред себе си с презрение.Това не е реално,нали?

-Нека момчето бъде готово другата седмица.Ще изпратя синът ми да го вземе.

Господин На не бе наясно за какво се пазарят,но сега започна да навръзва нещата.Нима Джой вършеше такива неща,зад гърба му?Нима се опитваше да продаде Джемин?

My mom sold meWhere stories live. Discover now