53Rész

5 0 0
                                    

Áron szemszöge
Életem legszarabb karácsonya. Alapból utálom a karácsonyt. De így hogy akit szeretek egy másik fiú ölében ül és egy másik fiút csókolgat így ez volt a legtrágyább. Na de kezdjünk ennek a szar napnak az elején. Az ébresztőm csörgésére keltem. De még nem nyitottam ki a szemeim és rohadtul semmi kedvem nem volt karácsonyozni. Halk szuszogásra lettem figyelmes. Kinyitottam íriszeim majd megláttam a mellettem alvó Oliviát. Aki elkezdett kapálózni majd hangosan felsírt. Két kicsi szeme hirtelen kinyílt majd szorosan átölelt.
-Mi a baj manó?-simogattam szőke tincseit.
-Rosszat álmodtam-fúrta fejét mellkasomba.
-Hééé kislány! Ne sírj! Karácsony van!-mosolyogtam rá. Erre a kislány elmosolyodott és ki szaladt a szobából. Ameddig távol volt addig gyorsan felöltöztem. Majd Olivia szaladt be a szobámba egy aranyosan becsomagilt dobozkát szorongatva.
-Boldog Karácsonyt!-nyújtotta felém. Amit át vettem és ki is bontottam. A dobozban egy rajz volt amin ő és én voltunk. Az volt rá írva hogy a világlegjobb mostohabáttyja. -Köszönöm ez nagyon aranyos-öleltem magamhoz a kislányt.-Neked is boldog karácsonyt!-nyújtottam felé egy nagyobbacska dobozt. Amit rögtön el is kezdett kibontani. -Uuuu este öszze rakjuk együtt-nézte csillogó szemekkel az ajándékát.
-Persze. De most gyere menjünk le reggelizni.-kaptam fel a hátamra amit nevetve fogadott.
-Jó reggelt és Boldog Karácsonyt-köszöntem a konyhában lévő ,,szüleimnek" és a kanapén terpeszkedő srácoknak.
-Nektek is-köszöntek vissza szinte egyszerre. A kislányt letettem az egyik székre majd én is helyet foglaltam. Megettük a reggelink. Felálltunk az asztaltól és tévézni kezdtünk. Nem sokkal később Linett jött le a lépcsőn gyönyörűen mint mindig. Mindenki egyszerre mondta neki hogy Boldog Karácsonyt de én csak néztem és egy hang se jött ki a torkomon. Majd Alex is megérkezett. ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Ajándékozás után megkajáltunk én pedig felvonultam a szobámba nem bírtam nézni Alex képét. Kedvem lett volna beverni neki egyet de nem tettem hisz karácsony van. Kis idő elteltével Olivia is betoppant a szobámba.

Karácsony. Az egyik legszebb nap az évben. -Szívemmm boldog karácsonyt!-másztam rá a még mélyen alvó barátomra. -Aha-motyogta álmosan. -Naaaa életem-ültem a csípőjére. -Hm?-motyogta még mindig félálomba. -Karácsony van! Gyere!-húztam fel. -Ahj már! Mit kapok azért mert felkeltem 9:00 órakor?-pillantott a telefonjára. -Uhmmm.....semmit-kezdtem el szaladni az ajtó felé. De pont becsapta előttem. -Szóval semmit?-súgta a fülembe miközben karjait a derekam köré csúsztatta. -Pontosan-vigyorogtam a képébe. -Egy csókot se?-lehelte ajkaimra amitől a hideg is kirázott. Meg akartam csókolni. De nem elhatároztam. -Nem és most eressz el!-a legmeglepőbb az volt hogy rögtön elengedett. Majd levágódott az ágyra. Én pedig megindultam az ajtó felé. Aha meg ahogy elképzeltem. Az ajtó zárva a kulcs meg sehol. Alexre néztem aki megforgatta ujjai között a szoba kulcsot. -Ó hogy az a...-röhögtem kínomban.-Oda adod?-néztem rá. -Nem-jelentette ki. -Miért?-kiváncsiskodtam. Egyre jobban felé lépkedve. -Mert-nézett rám az ágyon fekve. A kezét amiben a kulcs volt a tarkója alá rakta. Megint ráültem a csípőjére. -Na mit kérsz a kulcsért?-kérdeztem egyre közelebb hajolva hozzá. Majd apró puszikkal hintettem be a nyakát. -Mondjuk egy csók kezdénsek megteszi-lazult el. Így a keze is kikerült a tarkója alól. Kezeit a feje felett össze fogtam úgy puszilgattam tovább. Majd egy hirtelen mozdulattal kikaptam a kulcsot a kezéből kinyitottam az ajtót és már rohantam is. Alex pedig utánam. -Álló khmm-el nem mennék le a többiekhez-fordultam az utánam szaladó sráchoz. Majd mindekettőnből kitört a röhögés. Miután abba hagytuk Alex vissza ment átöltözni a szobánkba.

Miközben Alex öltözött én lebattyogtam a többiekhez.-Boldog Karácsonyt!-mondták szinte egyszerre.-Nektek is-mosolyogtam.-Alex?-nézett rám anya.-Át öltözik-vágtam rá. Majd mindenki Alexra várt.-Na itt is vagyok-sétált le a lépcsőn.-Neked is Boldog Karácsonyt tesó-röhögött Ottó.-Mit hozott a Jézuskaaa?-szaladt a fához Olivia. Mire mi nevetve a fa köré gyűltűnk. Majd megajándékoztuk egymást. -Linett,Kari,Maja. Jöttök játszani?-kérdezte Olivia mivel elég sok játékot kapott.-Persze-mosolygott a kislányra Maja. Gyorsan fel vittem a bontatlan ajándékaimat és már mentem is vissza a nappaliba.☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆Egész nap Oliviával játszottunk. Legóztunk,barbie babáztunk,játék konyhában sütögettünk és műanyag kaját ettünk majd mikor elérkezett az este. Anya elkészült a vacsorával. Amiben azért segítettem neki.-Emberek vacsiii-kiabáltam a konyhából. Mikor kiléptünk a konyhából a finomságokkal a kezünben már mindenki az asztalnál ült. Elfogyasztottuk a vacsorát. Ami után mindenki vissza vonult a saját szobájába. Alexszel elkezdtük ki bontogatni az ajándékainkat. Majától és Karitól egy bff-es telefon tokot kaptam. Ottótól és Bencétől tetkó szalonba egy fizetett tetkót. Oliviától egy rajzot. A többiektől vagy valamit a kutyusnak vagy vásárlási utalványt. -Ez pedig az én ajándékom-nyomott a kezembe egy borítékot.-Úristen!-kaptam a szám elé a kezem mikor kibontottam a borítékot.-De egy ilyen út egy vagyon-néztem Alexre. Ugyanis borítékban két repülő jegy volt Párizsba.-Igen és?-mosolygott rám.-Életem de cuki vagy!-ugrottam az ölébe. Döltünk el az ágyon. Majd a fejemet Alex mellkasára hajtottam.-Szeretlek-puszilt a hajamba.-Én is-motyogtam már szinte félálomban.

-Na akkor játszunk?-nézett rám aprócska szemeivel.
-Igen-mosolyogtam rá. Majd az egész estét végig nevetve játszottunk. Miután meguntuk megnéztük a Redzkessetek Betörők 1. részét. Ami közben a kislányt elnyomtam az álom. Átvittem a szobájába betakartam. Az után én is kibontogattam az ajándékaimat. Aminek nagy része pénz volt. Ennyi a személyes ajándékokról. Látszik hogy ennyire ismernek. Gyorsan letusoltam majd bedőltem a puha ágyamba. Rögtön el is nyomott az álom.

Nem SzerethetlekWhere stories live. Discover now