19Rész

10 0 0
                                    


Nagyon rosszat álmodtam. Azt hogy Áron és Alex verekedtek. Alex akkorát behúzott Áronnak hogy elájult. Majd fogott egy kést és a Áron felé közeledett. Ekkor elkezdtem Áron nevét kiabálni. És szaladtam felé. Ekkor felébredtem. Áron simogatta az arcom. -Jól vagy életem?-kérdezte.
-Igen. De te hogyhogy itt?
-A nevemet kiabáltad.-mondta majd az ölébe ültetett.
-Ú bocsi-néztem rá.
-Mit álmodtál?
-Hogy Alex behúzott neked re elájultál és egy késsel ment feléd.-meséltem.
-Ó baba! Aludjak veled?-kérdezte aranyosan.
-Aha-lefeküdtem Áron betakart és ő is befeküdt mellém.
----------------------------------
Áron nélkül rosszul alszok mint kiderült. Reggel kisurrantam a szobából hogy ne keltsem fel Áront. Gyorsan felöltöztem és indultam is. Épp hogy beestem nyolcra.
-Hali-vágódtam be Kari mellé.
-Szia-köszönt. Majd eljezdődött a kémia. Hát a röpdoli jegyek siralmasak lettek. Mint mindig. Az órák hamar elteltek. Napköziben az udvaron voltunk és a fűben ültünk. Amikor Milán oda jött hozzánk.
-Sziasztok-köszönt-Kari beszélhetünk?-kérdezte.
-Persze-állt fel Kari. Mi mit sem sejtve beszélgettünk tovább. Kari 5 perc után vissza jött. Leült és csak bámult ki a fejéből.
-Kari-lóbáltam a kezem a szeme előtt.
-Hm?-riadt fel a gondolkozásból.
-Mit akart?-kérdezte Maja picit nyugtalanul.
-Elhívott randizni-suttogta Kari. -És mit mondtál?-kérdeztem Maja idegesen rágta a szája szélét.
-Azt hogy igen-felelte. Én a nyakába ugrottam hogy ez milyen jó már. Maja pedig káromkodni kezdett.-Hallod ember! Álljál már le! Neked több fiú is tetszik. Nehogy már én legyek a ribi hogy elmegyek randizni egy fiúval aki neked is tetszik. Nem tetszhetsz az összes fiúnak-oltotta le Kari Maját. Ekkor Maja felpattant és elment.
-Igazad van-értettem egy Karival. Maja egész délután nem jött oda hozzánk. Szabinávam beszélgetett. Egy áldás volt amikor az óra 16:00-ot mutatott. Gyorsan elslisszoltunk. Kari átjött hozzám. -Na válassz valamit-tártam ki a gardróbomat. Nem mintha Karinak nem lenne ruhája csak most épp nálam voltunk.
-Szerinted Maja megbékél?-kiabált ki a gardróbból.
-Biztos-mondtam. Kari 30 percet töltött a gardróbimban majd ki lépett.

Egy gyönyörű egybe ruha volt rajta. Piros színű a háta teljesen kivágva. Az elejénél pedig a derék kétoldalán volt kivágás. Nagyon jól állt neki. -Gyere megcsinálom a hajad és a sminked.-Kari szó nélkül leült az ágyamra. Egy kis szempillaspirált és egy kis rúzst tettem az arcára. A haját begöndörítettem így hullámokban omlott a vállára. A gardróbban kerestem neki egy piros magassarkút. És kész is volt. Gyönyörűen nézett ki.
-Köszi mindent-ölelt meg.
-Alap-öleltem vissza. Aztán kikísértem és sok szerencsét kívántam neki. Áron a kanapén filmezett. Oda mentem hozzá és bele ültem az ölébe.
-Hiányoztál életem-nyomott egy puszit a számra.
-Te is nekem-fontam a kezem a nyaka köré. A fejemet a vállára hajtva néztem a filmet de hamar elnyomott az álom.

Nem SzerethetlekWhere stories live. Discover now