40Rész

5 0 0
                                    

Arra keltem hogy valaki ugrál az ágyunkon. Megfordultam és megláttam Oliviát.
-Hát te?-mosolyogtam a kislányra.
-Megyünk az oviba-mosolygott vissza.
-Basszus! Alex-ráztam meg a vállát.
-Mi van?-temette a fejét a párnájába.
-Suli-pattantam fel. Gyorsan elvégeztem a reggeli rutinom. Majd a kislányt az ölembe kaptam és elvittem felöltözni. Csináltam neki reggelit. Mire megette már mindenki kész volt.
-Mehetünk?-kérdezte Kari. Erre csak bólintottunk. Oliviát elvittük az oviba. Mi pedig elindultunk a hat osztályos gimibe amibe beiratkoztunk. Elöl Alex és én. Mögöttünk Kaariék. Mögöttük Szabináék. És a kis csapatunk végén Maja és Áron. Az egész iskola minket nézett. Mi csak bementünk a suliba. Szabina és Bence rögtön megtalálta a saját társaságát. Velük ment Maja is. Áron is oda csapódott egy fiú társasághoz. Így négyen maradtunk. Becsöngőkor beléptünk az osztályba. Ahol minden szem ránk szegeződött. Kari,Ottó,Alex és én elfoglaltuk az utolsó padokat. Szabináék pedig előre ültek.
----------------------------------
Alexnél,Ottónál és Bencénél nagyon sok lány bepróbálkozott. De ők könnyű szerrel lepattintották mindet. Miután vége lett az óráinknak kimentünk az udvarra.
-Kértek valamit a büféből?-kérdeztem.
-Én fantát-szólt Szabina.
-Én muffint-jelentette ki Kari.
-Én colát-jelntkezz Ottó is.
-Oké. Alex jössz?-kérdeztem a barátomtól aki a derekamat átölelve állt mögöttem.
-Persze-nyomott egy puszit az arcomra amitől nem egy fiúnak megfeszültek az izmai. Alex elindult én pedig föl ugrottam a hátára.
-Amúgy nagyon aranyos Olivia-mondtam Alexnek. Ekkor már oda értünk a büféhez és kikértük amit a többiek mondtak. Fizettünk és elindultunk vissza.
-Igen szerintem is. Csak most itt hagytak egy 4 éves kislányt 7 tinire. Mi még nem tudunk gondoskodni egy gyerekről.-sóhajtott Alex. Leugrottam a hátáról és elé álltam. Kezeim a nyaka köre fontam. -Miért ne tudnánk gondoskodni róla. Már 16 évesek vagyunk. És már el tudod kezdeni a gyakorlást az apaságra.-nevettem fel. Mire ő is elmosolyodott.
-Tudod hogy mennyire szeretlek?-nézett rám.
-Tudom-túrtam bele barna hajába. Alex átölelte a derekam és közel hajolt hozzám

Édes ajkai súrolták az enyémeket. És mielőtt megcsókolhatott volna kibontakoztam az öleléséből és elkezdtem szaladni a kajákkal a kezembe. De Alex sajnos gyorsabb volt ezért utol ért. Csak annyi időm volt hogy letegyem a kajákat mert utána Alex felkapott az ölébe.
-Nem fejeztünk be valamit-húzta fel az egyik szemöldökét.
-Ohh dehogynem mindent befejeztünk-mosolyogtam az arcába. Alex közelebb hajolt és ajkait az enyémekre tapasztotta. Kellemes bizsergés futott át rajtam. Jó volt ajkait érezni. -Köszönjük a kaját tubicáim-nevetett fel Kari. -Á nincs mit!-mosolygott Alex pimaszul. Ki akartam szállni az öléből de ő ezt nem hagyta. Csak szorított magához. Végülis megnyugtató volt közelsége szóval nem ficánkoltam többet. Fejemet Alex vállára hajtottam és elaludtam. 15:55 körül felkeltem szóval elindultunk az oviba. Elhoztuk Oliviát és haza indultunk. Gyorsan kajáltunk lefürödtünk és lefeküdtünk aludni.

Nem SzerethetlekWhere stories live. Discover now