30Rész

7 0 0
                                    

Reggel amikor felkeltem Áron nem volt mellettem. Gyorsan rendbe szedtem magam és le rohantam. Az én szerelmem a konyhában sürgölődött. Oda lopóztam a háta mögé és átöleltem.
-Szia picúr!-köszönt.
-Nem is vagyok pici-sértődtem be és levágódtam a kanapéra karba tett kézzel. Áron kipakolta a palit egy tányérra és felém sétált. A tányért letette az asztalra és a kanapéra ugrott. Majd elterült az ölembe.
-Szét nyomod a lábam-,,dühöngtem". Ekkor Áron fel emelte a mutató ujját és a bordáim közé bökött. Amitől óriásit sikítottam. Majd elkezdett csikizni. Én pedig vinnyogva próbáltam leállítani.
-Megbocsájtasz?-kérdezte miközben egy percre se hagyta abba a kínzásomat.
-Ih.....ghen......wííí....-vísítottam fel de ő ajkait az enyémre tapasztotta. Majd elkezdtünk reggelizni. Aztán mentünk a suliba. A suli előtt elváltunk.
----------------------------------
Egész nap semmi izgalmas nem történt ezért alig vártam hogy haza érjek Áronhoz. Meg váltást hozott a négy órai csengő. Már szaladtam is haza. Áron is kint állt és cigizett.
-Szia manó-köszöntem. Ő pedig eldobta a csikket mint egy kisfiú akit rajta kaptak valamin.
-Szia babám-hajolt felém. De én a szája elé raktam a kezem.
-Te miért és mióta cigizel?-kérdeztem.
-Ahj gyere-húzott be a nappaliba és az ölébe ültetett- Mostanában szoktam rá. Mert mindig azon stresszelek higy mi lesz ha anyáék rajta kapnak minket. Elég feltűnő hogy mindig együtt alszunk.-mondta szomorúan.
-De manó ezért ne cigizz! Úgyse veszik észre mindig hullák amikor hazaérnek. Sőt alig vannak itthon.-mondtam bíztatóan mosolyogva bár eléggé megrémisztett hogy honnan szerezte a cigit.
-Édesem annyira szeretlek-ölelt meg.
-De van még nálad-kérdeztem.
-Aha
-Kérem-tartottam felé a kezem.
-Nem-mondta.
-Jó akkor addig nem érhetsz hozzám amíg ide nem adod az összes cigit.-jelentettem ki.
-Mi?-kezdett nyafogni mint egy öt éves.
-Jól hallottad. Most pedig engedj.-álltam fel. Majd felsétáltam a szobámba. Elkezdtem sorozatot nézni. Kb. 10 perc után meguntam és úgy döntöttem kínzom egy kicsit Áront. Gyorsan lefürödtem. Felvettem egy bugyit és egy pólót. Lesátáltam a konyhába.

Áron a kanapén ült és minden egyes mozdulatomat figyelte. Besétáltam a konyhába. Neki háttal állva. Ő próbálta a tévét nézni de nem nagyon sikerült. Kivettem egy üveg nutellát és leültem a kanapéra. Áron a szája szélét harapdálva nézte a tévét majd felállt és elkezdett kotorászni a táskájában. Tudtam hogy elértem a célomat. Vagy öt doboz cigit vett elő és a kezmbe nyomtam.
-Itt van csak ezt ne csináld-nézett rám. Felálltam elsétáltam a kukához. Kibontottam az összes dobozt és a cigiket darabokra téptem. Csak hogy biztos ne tudjon szívni. Áron azt hittem nyert ügye van de én felsétáltam a szobámba. Gyorsan felkaptam egy nadrágot mielőtt felért volna. Nem sokkal később csalódott fejjel állt az ajtómban.
-Jó segged van babám-mondta édesen mosolyogva. Oda sétált hozzám az ölébe húzott és vadul ajkaimnak esett. Majd kezét végig húzva a derekamon megfogta a fenekem. És belemarkolt. Válaszul meghúztam pár hajszálát. Miután levegő hiányába elváltunk felpattantam az öléből.
-Menj fürödni!-mondta neki.
-Okés-vigyorgott. Amíg fürdött boldogan konstatáltam hogy értem még a cigit is lerakja. Remélhetőleg. Amikor vissza tért még megcsókolt. Majd lefeküdtünk aludni.

Nem SzerethetlekWhere stories live. Discover now