48Rész

4 0 0
                                    

Maja szemszöge

Reggel ahogy felkeltem egy gyors hajmosás sminkelés öltözés és menten is a konyhába. Csináltam magamnak egy tejes kávét. Leültem az asztalhoz és a tejes kávémat kortyolgatva át néztem a neten a híreket. Lassan a többiek is leszivárogtak. Ezért indulhattunk is a suliba. Igazából szeretek suliba járni de ezt nem sokan tudják. Nem vagyok stréber csak le köt a suli. Eléggé könnyen tanulok ami plusz előny. Szóval a mai suli nap is hamar elszaladt. Egy matek és angol dogával. Na meg egy laza tesivel. Bencével elég sokat szemeztünk amit meg is említettem a lányoknak.
-Amúgy a Bencével ma tök sokszor egymásra néztünk-mosolyogtam mint a vad alma.
-Házasság lesz-jelentette ki Kari. Ezen mind felnevettünk.
-Szerintetek van nála esélyem?-bizonytalanodtam el.
-Persze. Egy okos szép kedves jó fej lány vagy és ha ő ezt nem látja meg akkor valószínűleg vak-bátorított Kari. Ekkor felénk repült egy foci labda ami kis híján eltalálta Karit.
-Bocs véletlen volt-flegmázott Milán. Pedig tudtok hogy azt a labdát nekünk szánta.
-Rohadj ki te szerencsétlen pöcs fej. Focista létedre még célozni se tudsz.-vetette oda Kari.
-Ha gondolod megpróbálom mégegyszer. De az tuti találni fog-vigyorgott.
-Takarodj már fasz-kiáltotta Kari.
-Hülye picsa-kiabált vissza Milán. Ezután jobbnak láttuk ha arébb ülünk mert ez a rohadék még egyszer meg céloz minket. Majd mivel már lassan 4 óra volt össze pakoltunk és indulhattunk is.
----------------------------------
Már mindenki alszik de én nem tudok aludni. Ezért lekászálódok a konyhába harapni valamit. Becsukom a hűtő ajtót és ugrok egyet mivel az ajtó mögött Bence áll. Bence egyre közelebb jön hozzám. De én a mellkasára tettem a kezem.
-Bence komolyan gondolod velem? Mert nem akarok egy futó kaland lenni.-sütöttem le a szemem.
-Ha szeretnéd akkor lehet komoly-mosolygott rám azzal az édes mosolyával. Majd kezeit a derekamra fontam. Ajkai vészesen közeledtek az enyémekhez majd egy csókbam forrtak össze. Egyre vadabbul csókolt. Kezeim a nyaka köré fontam. Ő egyre hátrébb sétált velem majd mikor bele ütköztem a konyha pultba egyszerűen felrakott rá.

Egy pillanatra semmi szakítva meg ezzel a csókunkat. Majd levegő hiányában elváltunk. -Alszol velem?-néztem boci szemekkel Bencére.
-Persze-kapott fel a hátáa majd felszaladt velem az emeletre. Ledobott az ágyra hatalmas mancsait a derekam köré fonta és már békésen szuszogott is. Ami engem is megnyugtatott így én is elaludtam.

Nem SzerethetlekWhere stories live. Discover now