41Rész

6 0 0
                                    

Alex szemszöge
Minden reggel amikor rá nézek Linettre rájövök hogy milyen szerencsés is vagyok. Hogy mennyire szeretem és hogy milyen boldog vagyok vele. Ő életem szerelme akit senki sem vehet el. És amikor reggelente kinyitja smaragd zöld íriszeit egy kicsit ha lehet még jobban beleszeretek. -Jó reggelt életem-néz rám azokkal a gyönyörű szemeivel amibe mindig bele veszek.-Min gondolkozol?-simítja meg arcomat puha kis kezével. Mire ,,felébredek" a bambulásból.
-Csak azon hogy mennyire szeretlek-mosolygok rá. Amitől elpirul. Olyan aranyos.
-Én is szeretlek-mondja. Egy lágy csókot ad ajkaimra. Rá néz az órájára és rögtön kiszalad a fürdőbe. Kezembe veszem a telefonom. Felnézek instára. Semmi érdekes nincs ezért én is neki kezdek öltözködni. Mire én elkészültem Linett még a fürdőben volt ezért átmentem a húgomhoz. Amit még mindig nehéz felfogni.
-Szia hugi-lépek be a szobájába.
-Szia bátyó-ugrik rám. Egy puszit nyomok szőke kis fejére.
-Öltözz fel-mondom a kislánynak aki engedelmesen neki lát kérésemnek. Miután felöltözött segítettem neki kifésülni szőke loboncát. Majd felveszem a hátamra és lecipelem. Gyorsan adok neki reggelit. Mindannyian elkészültünk. Szerelmem ma is gyönyörű volt. A kis hercegnőt a hátamra kaptam és elindultunk az ovi felé.
----------------------------------
Már az iskolában vagyunk ahol sokan megbámulnak minket. A második napon is. Tegnap nagyon sok lány volt ránk akaszkodva akiket rutinosan lepattintottunk. Nem kellett sok idő csengettek. Elkezdődtel az unalmas órák. Egyedül a tesi volt jó ahol fociztunk. ----------------------------------
Délután leültünk a focipályára. Linettet az ölembe húztam ami Áronnak nem nagyon tetszett. Áron eléggé utálhat. De egyáltalán nem érdekel. Nem biztos hogy túl éltem volna ha Áront választja. A szerelmem a vállamra hajtja a fejét és a nyakamba puszil.
-Min gondolkozol ennyire életem?-mosolyog rám szórakozottan.
-Semmin-nyomok egy csókot puha ajkaira. Apró kezeit a nyakam köré fonja és úgy csókol tovább. Kezeimet a derekára vezetem. És úgy húzom magamhoz. Minden egyes porcikámmal érezni akarom ezt a lányt. Akit mindennél jobban szeretek.

Kezeit a hajamba vezeti és meghúzza pár barna tincsem. Majd elválik tőlem.
-Mindenki minket néz-kuncog.
-Kit érdekel?-csókolom meg újra.
-Szeretlek-suttogja ajkaimra.
-Én is-nyomok egy utolsó puszit puha ajkaira. Rendesen elszaladt az idő. Szóval szabadulhattunk is a ,,börtönből". Elmentünk a kis hercegnőért. Majd haza sétáltunk. Szerelmem beállt a konyhába valami kaját csinálni. Addig én felviszem Oliviát mivel azt mondta hogy fáradt. Elmegy fürödni. Miután kijön befekszik az ágyba betekarom. Puszit nyomok a homlokára és kilépek az ajtón. Lesétálok a vacsorát készítő szerelmemhez. Mögé lépek és átölelem a derekát. Mire fel kuncog.
-Mit sütsz?-hajtom a fejem a vállára.
-Semmi extra. Csak tojás-nyom egy puszit az arcomra. Kipakolja tányérokra és bevonulunk a nappaliba. Linettet az ölembe húzom és úgy fogyasztjuk a vacsoránkat. Miután végeztünk a lány elhelyezkedik az ölemben fejét a vállamra hajtja.
-Te vagy a legjobb dolog az életemben-suttogja a nyakamba. Lágy csókot lehelek méz édes ajakira. Majd mindkettőnket elnyom az álom.

Nem SzerethetlekWhere stories live. Discover now