15.

71 2 0
                                    

32. týden těhotenství..

,,Mery?" ozval se David. ,,Jo?" odpověděla jsem. ,,Mohla by ses, prosím, zvednout? Potřebuju na záchod." ,,Jojo, jasně." zvedla jsem se. Poslední týden je tady u nás pořád někdo, ale naše patro už bude skoro hotové. Už jen pár věcí a pak už se bude přivážet nábytek a dekorace. Na ty se samozřejmě těším úplně nejvíc! Protože která holka by neměla ráda dekorace, sakra. ,,Nechceš jít někam ven?" ,,Jo, klidně." usmála jsem se na něj. ,,Tak já zatím něco vymyslím." Vzala jsem si na sebe uplé proužkované šaty s tříčtvrtečním rukávem.

Nakonec jsme se rozhodli pro park a pak že půjdeme do obchodu s věcmi pro miminka. Chystáme se v nejbližší době objednat zbytek výbavičky, protože nevíme, kdy to přijde, žejo. V parku jsme si lehli na lehátka u vody a jen tak polehávali. Asi po hodině a půl jsme se zvedli a odebrali se do toho obchodu. Bylo to tam naprosto úžasné. Tak strašně moc se těším, až bude malá tady a já ji budu moct oblékat do všech těch nádherných oblečků. A nejvíc se těším na čelenky!  Vybrali jsme kočárek i s přebalovacím pultem.

34. týden těhotenství..

,,Mery, mám takový pocit, že tato návštěva je za tohle těhotenství poslední." obrátil se na mě doktor Malý. ,,To jako že už rodím?!" vyděsila jsem se. ,,Ne, to ne, zatím je všechno klidné. Ale přeci jen už mám dost porodů za sebou a poznám to. Tak do 2 - 3 týdnů ji tu podle mě máš." / Dneska jsem šla bez Davida, byl ve škole. / ,,Vážně?" ,,Vypadá to tak." podal mi průkazku. ,,Tak děkuju, uvidíme." usmála jsem se. ,,A co jméno, máte?" ,,Máme jakoby 2, ale samozřejmě je jeden favorit." ,,A to je, pokud se můžu zeptat?" ,,Nejspíš to bude..

teen. Where stories live. Discover now