part 81 : täydellinen kosto

10.6K 386 768
                                    

A/N: Tiedoksi, että tämä ja edellinen osa sijoittuu päivää ennen lukua 79. Ihan vaan, jotta päästään näkemään vähän muidenkin sielunmaailmaa ku Saaran, ennen ku kaikki paljastuu. Hauskoja lukuhetkiä ❤️

-
S I R U
-

"Ootko vähä tyhmä? Ootko? Ootko?" Marius hihittää, rojahtaa sängylle viereeni ja alkaa tökkiä otsaani sormellaan. Naljailusta päätellen kelvoton poikaystäväni näköjään kuuli puheluni Antonin kanssa.

"Lopeta", tiuskaisen ja vetäisen sormen pois naamaltani. "Sä luulit itekki, et se on Saaran insta."

Marius tuhahtaa. "Ei pidä paikkaansa."

Nousen istumaan ja pörrötän hiuksiani, että ne olisivat edes puoliksi niin pörröiset kuin tuon idiootin. "Siru voi ei, Saara on seonnu, se ajautu heti Helsingissä pahoille teille, Saara pitää pelastaa apuaaa", matkin Mariuksen viime päivien puhetta käsillä elehtien.

"Pyh ja pah", Marius murahtaa ja ristii kädet niskansa taakse. "Enkä mä kuulosta tolta."

"Tasan kuulostat."

"Eli kaikki onki ihan hyvin ja Saaraa ei tarvikkaan pelastaa? Mehän voitas sit vähä —"

Marius kohottelee kulmiaan ja yrittää vetää minua sängylle viereensä, mutta pyristelen pois.

"Nyt ne öljyset näpit irti", tiuskaisen, sillä tilanne on vieläkin katastrofaalinen. "Saara pitää silti pelastaa, koska sitä vainoo joku Antonin hullu eksä, ja mä haluun kostaa sille."

Marius katsoo kynsinauhojaan. "Aamulla pesin."

Pyöritän silmiäni. "Kuuntelitko sä yhtään mitä muuta mä sanoin?"

"Joo joo", Marius sanoo ja sulkee silmänsä. "Saara pitää silti pelastaa, koska sitä vainoo joku Antonin hullu eksä ja sä haluut kostaa sille", Marius luettelee sana sanalta. "Oot aika seksikäs ku oot tollanen kostonhimonen."

Pyöritän jälleen silmiäni, mutta en tällä kertaa vastustele kun hän vetää minut viereensä. Vaikka Marius on ääliö, rakastan häntä silti. Enkä todellakaan voi vastustaa itseäni suutelemasta häntä.

"Nyt päästään asiaan", Marius sanoo ja vetää peiton päällemme. "Toi kaikki draama on varmaan uuvuttanu sut, jos vähän hierosin", Marius vihjaa erittäinkin hienovaraisesti, ja joudun kohottamaan hänelle laiskasti toista kulmaani. Hän tietää sen tarkoittavan ei.

"Ensin kosto, sitten seksi, got it", Marius huokaa. "Miten me kostetaan?"

"Kyllä mä jotain keksin."

***

"Siru armas kultavarvas, kello on ihan liian paljo tällaselle. Ei mun aivot toimi enää."

"Ihan ku ne toimis yhtään sen enempää aamullakaan", huokaan. "Tää pitää alottaa heti, anna sun puhelin tänne", jatkan ja ojennan käteni. Marius huokaa, mutta antaa kuitenkin puhelimensa käteeni.

"Mitä sä niinku meinaat tehdä?"

"Muistat varmaan sen ohjelman MTV:ltä?" kysyn hampaitani kiristellen, varovasti.

Mariuksen silmät laajenevat. "Ei käy. No way. En suostu."

"Suostutpas."

"Mä en vittu ala catfishaan sitä tissimonsteria."

"Alatpas", ilmoitan ja avaan Mariuksen puhelimesta instagramin. Näpyttelen Mariuksen ig-tilillä rosacharlottalehdolle yksityisviestinä ootpas sä upea ja lähetän sen. "Noin."

kiss my sins awayWhere stories live. Discover now