part 48 : lällykerho

10.9K 415 242
                                    

A/N: Hei kaikki ja kiitos ihan äärettömän paljon kaikista teidän ihanista kommenteista, ootte ihan parhaita. Kiitos että luette ja elätte mun mukana tätä tarinaa ❤️

***

"Asiaa!" Jesse tulee meidän luokse ja katsoo Antonia. "Ollaanks meki nyt ihan sujut?"

"Joo", Anton nauraa ja ojentaa nyrkkiään Jesseä kohti, ja Jesse saa vihdoin brofistinsa. "Mut ihan vaan tiedokses, tää tyttö on mun."

Silmäni muuttuvat sydämenmuotoisiksi. Tää tyttö on mun. Ujutan sormeni Antonin sormien lomaan ja pussaan häntä poskelle.

"Mistä me jäätiin paitsi?" Elisa tulee Eve käsipuolessaan talon takaa ja molemmilla on Even huulipunat ympäri naamaa.

"Näköjään ihan samasta mitä teki olitte tekemäs", Anton virnuilee. Elisa katsoo kysyvästi, kunnes Oona ojentaa hihittäen hänelle peilin. Elisa purskahtaa nauruun ja alkaa pyyhkimään suupieliään.

"Hupsistakeikkaa. Ai täällä on kans pussailtu?"

"Ootte niin söpöjä Anton ja Saara ja Eve ja Elisa, mä en kestä", Oona hihkuu niin, että hänen päälaella olevat hiuspallerot heiluvat.

"No voi vittu mitkä orgiat täällä nyt on", Henna sanoo ja kuulen hänen puhuvan ensimmäistä kertaa sitten kellarin. "Alkakaa samantien nussia keskenään tässä pihalla."

"Henna hei, paraski sanomaan", Elisa huomauttaa. "Kenet jouduin just viime viikolla jättää tien poskeen ku meinasit riisua ittes alasti mun auton takapenkillä?"

Henna katsoo Elisaa suu ammollaan, kuin hänet olisi nyt syvästi häväisty kaikkien edessä. Anton kääntää katseen jalkoihinsa. Tiedän, mistä Elisa puhuu. Anton ei vain tiedä, että tiedän sen. Rommikola luikertelee aivoihini ja yhtäkkiä minua alkaa naurattaa Hennan alaspäin kääntynyt naama. Ja tämä on yksi niitä naurukohtauksia, jotka tulee sellaisella hetkellä kun ei todellakaan saisi nauraa, ja se johtaa siihen, että naurattaa vain entistä enemmän. Henna tuijottaa minua ja hänen tyrmistynyt ilme kruunaa kaiken. Hänen hyaluronihapolla täyteen pumpatut huulet saavat hänet näyttämään ihan ankalta. Vihaiselta ankalta. Nauruni yltyy entisestään.

"Mikä vittu sun ongelmas on?" Henna tulee suoraan eteeni. Hän seisoo kädet sivuille levitettynä ja kihisee kiukusta. Laitan käteni suuni eteen ja yritän pidätellä nauruani, mutta en voi itselleni mitään. Koko päivän kestänyt stressaaminen ja jännitys purkautuu näköjään nauruna ulos. Nauruni tarttuu myös Antoniin ja hän tirskahtelee katse edelleen kengissään. Se ei auta yhtään asiaa.

"Ihan oikeesti Saara, mikä sun ongelmas on?" Henna toistaa. En pysty sanomaan mitään, keskityn kaikilla voimillani pidättämään naurua.

"Henna, lopeta", Elisa tulee väliin. "Oot kännissä."

"Vittu me kaikki ollaan kännissä", Henna sanoo ja osoittaa minua sormellaan uhkaavasti. "Mut millä vitun oikeudella toi vitun lesta huora tulee tänne, tunkee meidän porukkaan ja nyt vielä nauraa mulle?"

"Mikskä sä kutsuit Saaraa?" Antonin ilme vakavoituu ja hän nousee Hennan eteen seisomaan. Kaikki hiljenevät. Myös minä. Henna ottaa askeleen taaksepäin.

"No?" Anton korottaa ääntään. "Sano se uudestaan."

Henna on hiljaa ja katselee ympärilleen kuin yrittäen saada jonkin näköistä henkistä tukea muilta pihalla olijoilta. Kukaan ei vain sano mitään. Kuulen Antonin hengityksen kiivastuvan.

"Ketä sä sanot huoraks?" Anton sanoo ja vetää keuhkot täyteen ilmaa. "On ihan vitun lähellä etten tee sust rikosilmotusta sen takii mitä kävi viikonloppuna. Se, et mä oon nii kännis et oon sammumispistees, ei oikeuta siihen et sä saat avaa mun housut ja työntää kätes sinne. Se on seksuaalisen hyväkskäytön yritys, Henna."

Hennan ilme vakavoituu ja näyttää siltä, ettei saa happea. En minäkään taida saada.

"Se on maksimissaan sit kolme vuotta linnaa", Anton sanoo. Henna painaa hartiansa lysyyn eikä hän uskalla katsoa Antonia silmiin. En ole ikinä nähnyt Hennaa niin pelokkaana. Tai pelokkaana ylipäätään. Yleensä hän on niin täynnä itsevarmuutta, että nyt hän on kuin eri ihminen. Jos en olisi juuri saanut tarkemmin kuulla mitä hän on yrittänyt tehdä, minua saattaisi jopa käydä vähän sääliksi. Alan hieman myös hävetä omaa naurukohtaustani, mutta toisaalta ilman sitä Henna ei olisi saanut varmaan koskaan ansionsa mukaan.

"Anteeks", Henna mutisee katse visusti jaloissaan.

"Ja se on vittu viimenen kerta, ku haukut Saaraa. Saara on upein ihminen kenet oon ikinä tavannu, ja sun pitäs kattoo sitä ihan vitusti ylöspäin eikä lytätä maahan", Anton puhisee. "Meidän kaikkien pitäs ottaa Saarasta mallia."

Hengitykseni takertuu kurkkuuni Antonin sanojen voimasta. Anton ihan oikeasti puolustaa minua. Hennalle. Kaikkien kuullen. Toisaalta haluaisin itse osata puolustaa itseäni, mutta myönnettäköön, että näillä humalaisilla aivoillani siihen ei oikein ole resursseja.

Henna kävelee ohitseni portaisiin niiskutusten saattelemana ja paukauttaa oven perässään kiinni. Pihalle leviää hiljaisuus. Kaikki katsovat Antonia. Ja minua. Anton vihdoin avaa yhteen puristetut nyrkkinsä ja huokaa raskaasti. "Vittu mikä ämmä. Anteeks, ku jouduitte todistaa ton."

"Ei mitää, bro. En tienny et se tilanne meni niin pahaks sillon", Jesse sanoo ja vetää Antonin halaukseen. Sydämeni sulaa siihen paikkaan.

"On tolla muijalla pokkaa, ei saatana", Elisa sanoo.

"Kiitti Elisa ku heitit sen ulos sielt autosta", Anton sanoo Jessen olan takaa ja myös Elisa menee halaamaan heitä. Eve tekee samoin. Oona kipittää sormet ison lilan villapaitansa sisällä heidän luokseen ja nappaa matkalla mukaansa myös Villen ja Jannen. Aluksi pojat vastustelevat, koska vitun lällyä, Jesse huutaa no ei vittu ole, tänne nyt vitun homot, ja pian hekin ovat halauksessa mukana.

"Saaraki tänne heti, meidän lällykerhoon", Elisa kurkkaa ihmismytystä ja vispaa kädellään minua kohti. No nyt minulla tulee kyyneleet silmiin. Nämä kaikki ihmiset on niin ihania. Kävelen varovasti heitä kohti, mutta Elisa ja Oona vetävät minut tiukasti heidän väliinsä.

"Oot nyt yks meistä."

kiss my sins awayWhere stories live. Discover now