part 35 : antonin silmin

12.4K 449 290
                                    

A/N: Pian häämöttävän 10 000 lukukerran kunniaksi spesiaaliluku - nimittäin Antonin näkökulmasta! Kiitos kaikista kehuista ja kun jaksatte lukea, oon niin onnellinen teistä ja jokaikinen kommentti motivoi kirjoittamaan lisää!❤️ Tää luku on vähän eri tyylillä kirjoitettu, koska eihän nyt Anton edes ajattele muulla kun puhekielellä haha. Ei siis saa keskittyä kielioppivirheisiin, joita tää on täynnä, olkaa armollisia! Tää luku tulee olemaan myös to-del-la pitkä, joten varaudu poppareiden kera. Pieni varotuksen sananen; luku sisältää hyvin paljon kiroilua. Anyway, tervetuloa sukeltamaan vaihteeksi Antonin sielunmaailmaan, nauttikaa!

 Anyway, tervetuloa sukeltamaan vaihteeksi Antonin sielunmaailmaan, nauttikaa!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

L A U A N T A I
klo 8.32

***

Herään ku aurinko paistaa suoraan mun silmiin. Yritän vetää peittoo silmien peitoks ja heti liikahtaessa tajuun, et mun pääs on tällä hetkellä menossa ydinsodan pommitus. Vittu et särkee päätä. Tuli eilen juotua ihan kiitettävästi. Taas.

Mitä vittua oonks mä olkkaris? Ei saatana.

Lattial lojuu muutama kumottu kaljatölkki. Olkkaris haisee väljähtyny bisse ja kuolema. Katon kelloo ja se näyttää puolta yhdeksää. Miten vitussa mä nyt jo oon hereillä? Yritän unohtaa suussa maistuvan kissanpaskan ja koitan saada unta. Vittu et on paha olo. Ja miks mun pää on näin vitun kipee? Mitä helvettii eilen tapahtu?

Uni ei tuu kirveelläkää, joten päätän nousta sohvalta ylös. Vesi, ruoka, suihku, seksi, uni. Parhaat krapulalääkkeet. Istun ilman paitaa keittiön lattialla ja yritän juoda puolen litran pullollisen kylmää vettä kerralla. Ruokaa ei jaksa alkaa vääntää. Suihku saa jäädä myöhemmäks kans, ei vittu jaksa. Seksiä ei nyt oo saatavilla. Uni ei tullu, se tuli jo todistettua. Juon toisen puoli litraa vettä. Hyvin menee.

Keitän pikakahvin, vedän hupparin päälle, laitan aurinkolasit ja istahdan etupihalle röökille. Aurinko lämmittää ja mittari näyttää +15. Täst on tulos salee lämmin päivä. Kauhee joukko jotai naapurin lapsii leikkii pihatiellä ja kello ei oo viel ees yhdeksää. Onkohan joku noist Saaran sisko tai veli?

Vatsaa kourasee, ku ajattelen sitä tyttöö ja tajuun miks mun pää on niin kipee. Mähän vittu eilen märisin ku pieni kakara sen perään. Mua hävettää ku kelaan eilistä. Itkeminen nyt on ihan fine ja kaikkee muutaki paskaa tapahtu, mut vittu mä olin ihan täys mulkku Saaralle. Käännän katseeni metsään päin, missä mokasin pahemman kerran. Mikä vittu mua vaivaa oikeesti ei vittu. Heitin röökit sille niinku se ois oikeesti vaa niiden perään. Kyl mä tiedän ettei se oo niin. Se on maailman kultasin tyttö, ja mä oon yks vitun pässi. Mul ei oo ikin ollu nii hyvää ihmistä mun elämäs ja karkotan sen pois mun idiotismilla. Vittu narun varteen vaan tällaset urpot.

Ajatus katkee, ku mun puhelin värähtää.

[9.04]
Onks äijä ihan kunnos?

kiss my sins awayWhere stories live. Discover now