After date

153 19 2
                                    

Ik werd wakker en keek op mijn wekker. Het was half elf. Ik wreef de slaap uit mijn ogen en keek rond. Ook al zag alles er normaal uit. Ik had het gevoel dat er iets anders was dan normaal. Ik kon het gevoel niet thuis brengen en besloot het maar te negeren. Ik stond op en liep langzaam naar beneden. Daar zag ik wat er anders dan normaal was. Beneden waren Jack en Anna samen Just dance aan het spelen. Ik vond het gezicht wel grappig en bekeek het even. Het duurde even voordat Anna doorhad dat ik stond te kijken.

"Oh hey Els. Goed geslapen?" Vroeg ze. Jack keek om en zag me staan. Hij zette de wii op pauze en krabde beschamend achterop zijn hoofd.

"Hoe lang sta je er al precies?" Vroeg Jack.

"Lang genoeg." Antwoordde ik. Hij keek me beschamend aan en ik moest lachen.

"Ga gerust verder hoor. Ik vind het niet raar als een jongen danst, dat vind ik juist aantrekkelijk." Zei ik grappend. Jack keek me lachend aan en hij en Anna gingen verder. Ik liep maar de keuken om wat te drinken te pakken. Op de tafel lag een briefje van Kai.

"Lieve meiden, ik moest dringend weg en laat jullie vandaag alleen. Ik ben wel op tijd terug voor het eten. Trouwens, Elsa, je vriendje praat in zijn slaap. Hij vindt je erg leuk."

Ik legde beschamend het briefje weer weg en pakte wat te drinken. Daarna ging ik op de bank zitten en keek ik naar Anna en Jack. Jack was goed, maar Anna was beter en zij won.

"Haha, ik ben beter. Ik ben de dansmeesteres." Zei Anna triomfantelijk.

"Ik kan me niet herinneren dat dit nummer in just dance 3 zat." Zei ik.

"Zit het ook niet. Dit is just dance 4." Zei Anna.

"Sinds wanneer hebben wij die?"

"Gisteren. Ik vond echt veel geld in mijn oude spaarpot. Dus toen kocht ik deze ook."

"Ik heb een idee." Zei ik. Jack en Anna keken me vragend aan, maar ik zei verder niks.

"Wil je ons ook nog vertellen wat je idee is of wilde je gewoon laten weten dat je een idee had?" Vroeg Jack.

"Ik liet het gewoon even weten, als je wilt weten wat voor idee ik had moet je het vragen." Zei ik en ik glimlachte gemeen.

"Wat is je idee?" Vroeg Anna zeurderig.

"We kunnen alle titels of een paar van de liedjes in het spel opschrijven en dan in een muts doen. Dan moet je er een uit halen en die doen. De twee verliezers moeten samen een duet dansen." Legde ik uit.

"Dat klinkt leuk." Zei Jack.

"Ja, ik haal meteen de muts." Zei Anna en ze rende naar de hal. Ik moest even om haar lachen.

"Waar liggen de pennen en het papier en de schaar?" Vroeg Jack.

"Haal jij een schaar uit de keuken, bovenste la onder de kookplaat. Ik haal papier en een pen." Zei ik. Jack liep naar de keuken en ik ging naar mijn kamer om daar papier en een pen te halen. In mijn kamer vond ik gemakkelijk die dingen en ik liep weer naar beneden. Anna en Jack stonden al klaar. We kozen een stel liedjes uit en stopten ze in de muts.

Als eerst was Anna aan de beurt. Zij moest So what doen. Zij haalde een hoge score. Daarna was ik, ik haalde Livin' La Vida Loca uit de muts. Mijn score was ook best goed, maar die van Anna was beter. Toen was Jack aan de beurt met Moves Like Jagger. Het was best leuk om hem te zien dansen. Anna en ik zaten achter hem, dus we hadden een prachtig uitzicht zoals we dat altijd noemden.

"En is mijn achterkant mooi?" Vroeg Jack opeens in het midden van het liedje.

"Ja Prachtig. Je moet rugmodel worden." Zei ik lachend. Anna moest daarom hard lachen en haar lach was erg aanstekelijk. Dus al heel snel lag ik ook in een deuk. Ik hoorde Jack ook mee grinniken, maar hij moest op het dansen letten. Toen hij klaar was bleek het dat hij een even hogen score als ik had.

Next Frozen (gestopt) Where stories live. Discover now