.........Voor altijd

210 21 3
                                    

Ting ting ting

Ik keek op naar de klok en zag dat het lunchpauze was. Ik was erg blij, want ik had honger. Ik ruimde mijn boeken op en wachtte buiten het lokaal op mijn vriendinnen. Rapunzel had altijd de hele inhoud van haar tas op de tafel gelegd en was erg langzaam. Merida was erg ongeduldig, maar het lukte haar wel altijd om op Rapunzel te blijven wachten. Toen Rapunzel eindelijk klaar was liepen we praatend naar de aula, maar net toen we op onze vaste plek wilden gaan zitten rende Flynn naar ons toe. Ik zag Rapunzel raar naar hem kijken. Ze vond het raar, maar ik wist dat er iets was tussen die twee. Dat had ik ook gedacht van Merida en Hiccup, maar hij had al na een week verkering met Astrid, de badgirl van de school. Flynn keek me geschokt aan.

"Elsa. Anna! Plein" Riep hij hijgend. Dat waren de enige woorden die ik nodig had om op te springen en naar het plein te rennen. Toen ik daar kwam zag ik een zwartgeklede jongen die bedreigend naar Anna zat te kijken. Ik kende hem niet, maar ik wist dat hij niks goeds im gedachten had.

"Oh my god. Dat is die nieuwe jongen die gisteren in gekomen." Zei Merida.

"Wie is hij?" Vroeg ik.

"Volgens mij heet hij Mitch of zo."

"Ja. Mitch is zijn naam." Zei Lilly die opeens achter me stond. Zij was altijd zo stil en kon heel goed anderen laten schrikken.

"Wat moet hij met Anna?" Vroeg ik kwaad.

"Hij had haar uitgevraagd, maar zij had geweigerd. Denk ik." Zei Rapunzel. Opeens zag ik wat glinsteren in Mitch' hand en ik herkende dat snel als en mes. Ik liet alle remmen los en rende op hem af. Hij haalde uit naar Anna, maar ik stopte hem voordat hij haar kon raken.

"What the?" Zei hij verbaast.

"Niemand komt aan mijn zusje!" Riep ik keihard. Ik begon hem te slaan en al snel liet hij het mes vallen, maar hij gooide mij op de grond. Ik raakte de muur met mijn hoofd en het lukte me niet om op te staan. Iedereen keek naar ons, maar niemand deed iets. Ze waren allemaal te bang. Mitch pakte het mes weer op en liep snel naar me toe. Toen hij me wilde steken sprong Anna voor me. Ik deed mijn ogen dicht en wachtte, maar er gebeurde niks. Ik deed mijn ogen weer open en ik zag dat Jack Mitch opzij had geduwd. Ik zag hoe Jack Mitch aan het slaan was en hoe er een leraar het schoolgebouw uitkwam. Hij pakte Jack bij zijn trui vast en trok hem zo van Mitch af. Hij keek heel boos en begon te schreeuwen.

"Wat denk je wel dat je aan het doen bent?! Gewoon een onschuldige leerling in elkaar slaan?! Je zou van school gegooid moeten worden!"

"Maar meneer....." Probeerde Jack.

"Niks maar meneer. Jij gaat nu naar de rector en die stuurt je zeker weten van school af!" Ik keek naar Mitch en zag hem kwaadaardig glimlachen.

"Maar meneer, hij......" probeerde ik. Ik kwam niet heel ver in mijn zin, want tegen een muur aangegooid worden doet nest veel pijn.

"Oh, mevrouw Arendelle. Heb jij dit ook gedaan?!" Riep de leraar.

"Nee, nee. Het was, het was Mitch." Zei ik hakkelend.

"Mitch had een mes en Jack duwde hem weg voordat hij Elsa kon steken." Zei Anna.

"Is dit waar?" Vroeg de leraar aan alle anderen die op het plein stonden. Iedereen knikte en zei ja. De leraar zette Jack weer neer en keerde zich maar Mitch. Mitch keek heel onschuldig naar de leraar, maar dat ging hem niet redden. De leraar keek even om Mitch heen en zag al snel het mes. Hij pakte het en stak het in zijn zak. Zwijgend pakte hij Mitch' oor en trok hem mee naar binnen. Even later kwam een andere leraar naar buiten en hielp me overeind.

"Anna, breng jij je zus maar mee naar huis. Ik zal zorgen dat je niet ongeoorloofd absent komt te staan."

"Natuurlijk meneer." Zei Anna en ze hielp me overeind. Het lukte me niet om te fietsen dus gingen we lopen. Ik steunde op Anna. Pas toen we een stukje hadden gelopen zei ik wat.

Next Frozen (gestopt) Where stories live. Discover now