5. Nový Přírůstek Do Rodiny

3.8K 160 49
                                    

Běžela jsem za pachem vlčice. Kouskama bylo vidět že to byla vlčice a kouskama zase člověk.

Tady byl pach nejsilnější. Bylo mi jasné že s ní nebudu moct mluvit o samotě. Snad se mi to povede.

Rozdělíme se. Řekla jsem hlasem který slyší jen smečka. Momentálně jen Sun s Markem.

Myslíš si že je to dobrý nápad? Zeptala se nejistě Sun.

Někde poblíž tu je a nevíme kam se schovala. Namítla jsem. Bude to rychlejší a bezpečnější.

Nemyslím si ale dobře. Ozval se Mark.

Marku ty jdi doprava a Sun doleva. Já to prozkoumám tady. Bylo jasné že je pod tím stromem. Byl tam krysí komplex a cítí naší přítomnost. Stejně jako já její. Jen budu doufat že Sun s Markem ji nezaznamenali.

Dobře. Kývli oba na souhlas. To bylo snadné. Až moc snadné. Chvilku jsem počkala a dělala že "hledám". Když jsem si byla jistá že si hledí svého tak jsem se přeměnila zpět a šla k díře.

Nakoukla jsem dovnitř a poslouchala její zrychlený tlukot srdce.

,,Vím že tu jsi," zasmála jsem se koukla na dívku. Tipuji tak dvanáct ale jelikož se už přeměnila tak ji bude šestnáct. Křečovitě se chytla za kořen a ani na mě nekoukla. Spíše otočila hlavu přesně na druhou stranu.

,,Bojíš se?" snažila jsem se opatrně navázat spojení. Dívka opatrně přikývla. ,,Nás a nebo své vlčice?" dívka se zarazila a koukla na mě. Měla červené oči. Jak jsem si mohla myslet že svoje přeměny bude kontrolovat?

,,B-bo-bojím s-se t-t-oho vl-lka," vykoktala až ji skoro nebylo rozumět. Usmála jsem se. Přišla jsem k ní a sedla si vedle ní. K mému udivení se odtáhla. Heh.

,,Svého vlka? Nebo někoho ze smečky?" ona kývla. Ježíši, tyhle lidi nikdy nepochopím. Nemluví na rovinu a to pak vede k problémům. ,,Takže někoho ze smečky?" počkala jsem na kývnutí které přišlo. ,,Alfy že?" nejistě na mě koukla. ,,Je hrozné když má někdo nad tebou takovou kontrolu že tě jen pohledem může přinutit lehnout si. Že?" usmála jsem se. Koukla na zem a kývla. Skvělé!

,,J-jak se jmenuješ?" konečně!

,,Já jsem Dere Terenegrová. Chodím na vysokou a jsem vlkodlak," usmála jsem se.

,,J-já j-jsem t-t-taky vl-vlkodlak?" zeptala se.

,,Je neslušné se ptát po tom co se představím a jsi na řadě ty," ušklíbla jsem se.

,,J-já jsem Ema Nondoncová. Chodím do ekonomky a jsem vl-vlkodlak," skvělé tak to máme. Ema. Takové moc klidné jméno na člověka z kterého chci udělat sebe až zmizím. Víte, tato smečka potřebuje někoho jako jsem já. Aby měla řád a vlkodlaky to tady nepřestali bavit.

,,Hele nemůžeme tu být na pořád. Mám za úkol tě přivést zpět a -"

,,Nechci znova za ním!" vyjekla a křečovitě mě obejmula. Dobře tak tohle jsem nečekala. Oči ji zmodrali.

,,Neboj se, nejspíše tě budu mít na starost pokud si to budeš přát a v mé přítomnosti budeš otevřená. Alfa pak pozná že nemá cenu tě mít bezemně a budeš v pohodě," usmála jsem se.

,,Dobře," kývla ale nedala na jevo žádné city.

Vzala jsem ji za ruku a vyvedla ven z díry. Takové díry jsou vhodné pro uprchlíky. Děkuji Emo, to by mi jen tak nedošlo.

Vytáhla jsem ji protože u výstupu byl tak metrový a víc, sráz. Překvapeně jsem se koukla na Sun s Markem který stáli před norou. Dobře tak to jsem nečekala.

,,Vy jste věděli že tam je?" zeptala jsem se. Mark naštvaně kývl. Už jsem si všechno spojila. ,,Takže mi důvěřuje?" nic jiného mě nenapadlo.

,,Já ne ale Sun..." zavrčel Mark. Má pro všechny holky až na mě slabost. Jinak je to tvrďák. Čtvrtý nejsilnější vlkodlak ve smečce. První jsem já (No ego :D) , pak Alfa pak Beta a nakonec on.

,,Děkuji Sun," kývla jsem na ni a vyšla s Emou svýrající moji ruku směrem náš smečkový dům.

,,Na to že jsi nový vlkodlak jsi utekla dost daleko," zasmála jsem se když jsme nějakou chvilku s Emou šli. Ona se mlčky na chvilku usmála. Sun s Markem šli mlčky za námi. Zvládnu hodně situací a smečka to musí vědět aby se o mě nebála až odejdu. Jako nebyla jsem ráda středem pozornosti ale jsem ráda když se o mě všichni bojí. Já vím, jsem sobec. Ale taky se přiznejte. Taky to máte rádi.

Po dvacetiminutové chůzi jsme zastavili před naším domem. Mark už zmizel dávno ve dveřích. Nejspíše mu naše rychlost chůze nevyhovovala. Za to Sun nás hlídala celou dobu.

Taky stál před domem Alfa a proparoval mě pohledem. Mark nejspíše žaloval. V duchu jsem se zasmála a prošla okolo něho do Emi pokoje.

Chladná Duše ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat