04

280 18 2
                                    




Rövid autókázás után egy csendesebb városrészen parkoltam le. A csend és a sötétség kúszott közénk, én még mindig egy mondatán gondolkodtam. Kérlek ne sírj miattam. Az agyamban lévő zavart egy kellemes bizsergés váltotta fel mikor bal kezét combomra helyezte és gyengéden megszorította azt. Fejemet felé kaptam, így tekintetünk egymásba fúródott, kezemet kezére helyeztem és összekulcsoltam azokat. A vágy szikrája kezdett pattogni közöttünk, nekem több se kellett, pikk-pakk átmásztam rá és az ölébe ültem lovagló ülésbe. Egy pillantra meglepődött, de azonnal kapcsolt és kezeit derekamon felvezetve a pólóm alá csúsztatta.

Néztünk egymás szemébe. Ujjaimmal óvatosan jártam végig arcának minden szegletét, íves állkapcsát, szögletes duzzadt ajkait és hangsúlyos szeplőit. Érintésemre pillái le-le csukódtak és ajkai elnyíltak egymástól, élvezte a gyengédséget. Nekem csak egy gondolat járt a fejembe ami a testem minden centijére beköltözött, így teljesen feltüzelt. Ki kellett mondjam.
-Le akarok veled feküdni.-szemébe mélyedve vonallá préseltem ajkaimat, úgy vártam a válaszát. Hirtelen meglepődését egy csábítóan pajkos mosoly váltotta fel, amiért számba harapva elnyomtam sóhajomat.
-Itt és most a kocsiban?-incselkedett velem miközben állam vonalán végighúzta az orra hegyét, majd a szám sarkába adott egy gyenge csókot.
-Neem.-húztam el a szót a kellemes érzés hatására-A nyaralóba ahol múltkor voltunk.-túrtam bele hajába.
-Az jó, mert venni kell valahol gumit.-markolt bele combomba mire hajába kapaszkodva kissé hátra billentettem fejét-Bár ha így folytatjuk nem jutunk el odáig.-nevetett fel édesen amihez én is csatlakoztam. Még egy pár csókot loptunk egymástól mielőtt újból elindultunk volna.


A nyaraló felé menet találtunk egy éjjel-nappali boltot ahol alig lézengett egy- két ember ilyen későn. Lassan bebattyogtunk a villogó neontábla alatt lévő kétszárnyú bejáraton, az eladó lustán pillantott felénk és egy ásítást elnyomva köszönt.
-Felix én éhes vagyok.-húztam magam után a nasis pulthoz-Te kérsz valamit?
-Ehetünk valamit, már rég volt vacsoraidő.-vigyorodott el.
-Csipsz vagy keksz?
-Teljesen mindegy, válassz olyat amit szeretsz.-állt mellém szorosan, kezét derekamon átvezette és bele mélyedet ő is a rágcsálnivalók tanulmányozásába. Hosszú ujjai egyre lejjebb kúsztak, csípőmig majd fenekemen állapodott meg. Fülemhez közelebb hajolt, orra súrolta a bőrömet - Remélem nem felejtetted el, hogy miért jöttünk?-suttogott, közben belemarkolt alfelembe ezzel belőlem egy elfolytott nyögést kicsalva.

Hirtelen jött zavaromban az arcom nagy része bepirosodott, fejem elkapva róla gyorsan lekaptam pár szimpatikus rágcsát a polcról. Elindultam a többi sort is végig nézni a kis csomagért amiért eredetileg is jöttünk. Felix szorosan mögöttem haladt, halkan szórakozott az előbbi reakciómon ami miatt és még jobban zavarba jöttem. Szemeimmel szorgalmasan pásztáztam a polcokat, de hatalmas elkeseredésemre a legkínosabb helyen voltak találhatók az óvszerek. Az eladó mögötti polcon...

-Felix-fordultam felé-te vagy én veszem? –suttogtam közel hajolva hozzá.
-Megveszem, úgyis én tudom milyen kell.-simított hátamra és a kassza felé kezdett el terelni, kezemből kivette a csomagokat majd a pultra hányta. Az eladó lustán elkezdte leolvasni őket, befejezve ránk emelte tekintetét és megkérdezte, hogy szeretnénk-e még valamit. Felix mögé mutatva kiválasztotta azt ami neki kell, a kasszás sandán ránk pillantva leolvasta az utolsó terméket is. Kínos mosollyal álltam végig azt míg a szőke fizetett és végül az ajtó felé terelt. Egy hangos jóestét kíséretében végre magunk mögött hagytuk azt a koszos kis üzletet.

-Huuu én annyira utálok zavarban lenni vásárlás közben.-panaszkodtam teli szájjal már az autóban ülve.
-Sose vásároltál még óvszert?
-Nem.-préseltem össze ajkaim-Akikkel együtt voltam eddig azok mindig megoldották maguk.-tömtem magamban még egy adag csipszet.
-Tudod bébi egyszer mindent el kell kezdeni. Hagynom kellett volna, hogy te mondd az eladónak.-mosolyodott el sunyin mire én jól vállba boxoltam.
-Akkor inkább nem szexeltünk volna.-húztam fel orromat sértődötten.
-Szerinted kibírtad volna?-tette fel a legjobb kérdést amire egyértelműen mind a ketten tudjuk a választ.
-Nem bírtam volna-hajoltam át hozzá és egyből ajkait vettem célba. Nyelvemet átdugva szájába szenvedélyes hangulatot teremtettem magunk között.-De mostmár induljunk vagy ebből tényleg a kocsiban lesz akció.-váltam el tőle pihegve.
- Milyen kívánós vagy-húzta végig nyelve hegyét számon.
-Egy éve voltam utoljára valakivel, és ilyenkor nem tudom visszafogni magam amikor egy ilyen helyes sráccal vagyok.-mosolyodtam el majd egy gyors puszi után a biztonsági övemért nyúlva bekötöttem magam és már indultunk is útnak az üdülőhely felé.

Intoxication - FelixWhere stories live. Discover now