S | 29 ※ Cold

3.7K 495 230
                                    

Bölümler geç geldiği için çok üzgünüm, bir ara tıkanıklık yaşadım ve oturup adam akıllı yazma fırsatı bulamadım ;(

Neyse ki finale doğru yaklaşıyoruzz

İyi okumalar~

***

"Soğuk"



Şahinlerin üstünde, Hikarus topraklarının üzerinden hızlıca süzülüyorduk. Aşağıdan bakan biri bizi küçük bir kuş sürüsü zannederdi.

Herkes kalın kalın giyinmişti. Mirai; Raena, Hoseok ve Minha'nın yardımıyla bizlerin ve şahinlerin soğuktan fazla etkilenmemeleri için bir ısı büyüsü yapmıştı.

"Uykum geldi," dedi Taehyung esneyerek. "Daha ne kadar yol gideceğiz?"

"Rinish'e yaklaştıkça hava daha da soğuyacak. Şanslıysak fırtınaya falan yakalanmayız." dedi Mirai.

"Üşüyor musun?" diye sordu Yoongi başını bana doğru çevirerek.

Başımı sağa sola salladım. Soğuk esintiyi hissetsem de üşümüyordum, büyü cidden işe yarıyor olmalıydı.

Bulutların arasından geçerek sakince yolumuza devam ederken, arkadaki bir şahin'in ve ardından Raena, Jimin ve Hoseok'un çığlıklarını duydum.

Hepimiz telaşla onlara döndüğümüzde, üçünün bindiği şahin'in kanatlarını çırparak havada kalmaya çalıştığını fakat bileğine bağlanmış siyah bir ipin onu aşağıya doğru çektiğini gördük. Bu bir tür kara büyü olmalıydı. Çok yüksekten uçuyorduk, kimsenin bizi bir iple yakalaması mümkün değildi.

Üçlü, şahin'den düşmemek için sıkıca tutunmaya çalışıyordu.

Yoongi bindiğimiz şahinin üstünden kalkarak kanatlarını ortaya çıkardı ve onlara doğru uçtu. Ben de şahin'in kontrolünü ele alınca onu hızlıca aşağıya doğru uçurdum. Diğerleri de peşimizden geliyordu.
Minha korkuyla bağırırken bana sıkıca tutundu.

Yukarı doğru uçmaya çalışan ama pençe bileğine bağlanmış siyah ip yüzünden git gide aşağıya doğru çekilen zavallı şahin ciyak ciyak bağırıyordu.

Hoseok büyü gücüyle ipi kesmeye çalıştıysa da başaramamıştı, bunu yapamayınca Jimin'e bağırdı.

"Kanatlarını çıkarıp bizi kurtarsana mankafalı!"

"Yapamam!" dedi Jimin.

"NE?!"

"Daha önce hiç yapmadım!"

"NEE?! BUNU ŞİMDİ Mİ SÖYLÜYORSUN?! APTAL! NE BİÇİM MELEKSİN SEN BE?!"

"Yapamıyorum işte!"

Raena Hoseok'a sıkıca tutunsa da şahin'in ip tarafından bir anda daha da aşağı çekilmesiyle dengesini kaybederek şahin'den aşağı düştü.

"Raena!" diye bağırdı Hoseok.

Yoongi hızlıca ona doğru uçarken, sanki yeterince sarsılmıyorlarmış gibi Hoseok Jimin'i sarstı. "ÇIKAR ŞU MELAYKE KANATLARINI DA KURTAR BİZİ!"

Yoongi Raena'yı elinden yakalamayı başardı, fakat bir anda o siyah ip Raena'nın da bileğinde belirdi ve Yoongi daha onu yukarı kaldırmaya bile yeltenemeden Raena'yı hızla aşağıya doğru çekti.

"Raena!" bağırarak şahin'i aşağıya doğru uçurdum. Raena çığlıklar içinde aşağıya doğru düşerken, Jimin de dayanamayıp peşine atladı. Fakat onun da Raena'dan pek bir farkı yoktu.

• Are You Human Too? Π Min Yoongi •Where stories live. Discover now